annelerin kızlarına düşman olmasını konuşamayacak mıyız?

özellikle ergenliği giren kız çocuklarının cinselliğini sindirmeye çalışmaları. kızlarının görünüşleri ile ilgili acımasızca yorumlar yapmaları. bir çok arkadaşım annesinden çok ağır laflar duymuş ama anne olunca vücudunuzla ilgili konuşmasına çok laf edilemiyor. burada okuyup şaşkınlığa düştüğüm kızlarının kıllarını almalarına müsade etmeyen annelere girmiyorum dahi.

1. Kızlarının gençliklerini, güzelliklerini ve imkanlarını köpek gibi kıskanip kendileri gibi ozguvensiz boş varlıklar haline gelsinler diye çabalıyorlar işte. Böyle gerizekalılar anne olmasa keşke.

12 ekim 2020 21:14

2. Sen daha 19 yaşındasın süslü geçen bir ilişki yipranisi yaşadım ve tek dediğim cümle benden birşey olmazdı. Annem evde kıyamet kopardı. 'Sen patlakmisin' diye lafin ve kavgaların devamını da düşünün

12 ekim 2020 21:22

3. Çoğu kendince kızını korumaya çalışıyor kötü bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum. Hasta ruhlu insanlar yok değil ama azınlıktalar öyle kızının imkanlarını vs kıskanan çok çok azdır yani kendi kendinize annelerinize kurulmayın bence.

12 ekim 2020 21:25

4. anon5 onların kılıfı da bu zaten ben seni korumaya çalışıyorum, ben senin iyiliğini istiyorum vs. eğer çocuğunun iyiliğini istiyorsan onun serpilmesine müsade edersin, düştüğünde kaldırırsın. kendin kanadını kırmaya çalışmazsın

12 ekim 2020 21:30

5. 19 yaşına geldim annem kıllarımı almama hala karışıyor. Gizli gizli alıyorum kıllarımı düşün. Göbeğimi belimi falan da alıyorum oralara karışıyor. Gözükmiyor bile diyor halbuki kıllı birisiyim bayağı brlli oluyor. Kolumu alıyorum ama stresliyim şu sıralar uğraşıyorum hep batıklar yara oldu ona karışıyor. Eskiden kolun çok güzeldi şimdi yara bere oldu kıllarını alacaksın diye diyor. Beni delirtti yani. Acil ağda yapmam gerekiyordud doktora gidecektim bacağımın arkası için annemi çağırdım söylendi söylendi durdu " Babası kılıklı, babası gibi kıllı oldu bu da" diye

12 ekim 2020 21:54

6. 4. Anonim annem olacak orospu hayatıma sıçtı yani olan bu. Acı çekerek geberir umarım

12 ekim 2020 23:42