annem de babam da öğretmen sizce burs çıkar mı?

4 kişilik bir aileyiz

1. Babam öldü annem işsiz bana çıkmadı, umaum size de çıkmaz.

1 kasım 2020 16:52

2. Bütün vakıflara başvurdum hiçbiri çıkmadı.

1 kasım 2020 16:55

3. Kalp temizliğiyle işlerin yürüdüğünü ben pek sanmıyorum aynı şekilde babam memur annem ev hanımı kyk bile çıkmamıştı

1 kasım 2020 17:16

4. Benim babam ölmüştü üstümüze hiçbir şey yoktu sadece babamdan kalma emekli maaşı vardı ama kredi çıkmıştı...

1 kasım 2020 17:27

5. Kalbimi temizleyecekmişim hahaha siz temizleyin asıl. İhtiyacı olmayana burs verildiği için ihtiyacı olana sıra gelmiyor. İki öğretmen ebeveynin de ihtiyacı olabilir bursa, ona lafım yok. Ama ben haftaiçi okula, haftasonu işe giderek geçinmeye çalışıyordum. 8. Sınıftan beri de çalışıyorum. Kalp temizliğiyle olacaksa bu yaşımda köpek gibi çalışmayı bırakayım da yatıp kalbim temiz bir şekilde para gelmesini bekleyeyim bari. Sağ ol tavsiyen için anonim 4

1 kasım 2020 17:41

6. Çıkmaz malesef ülkemiz burs vermek için açlıktan ölmemizi bekliyor, Çünkü fakirlik kriteri bu. Benim tanıdığım burs çıkan kişiler anne baba ayrı ve annelerinin geliri olmayan ayrıca üstlerine ev olmayan, veya anne babası mevsimlik işci ve gerçekten fakir kişiler. Anne ve babası birlikte ve asgari bile olsa maaş alan kişilerin ihtimali olduğunu sanmıyorum.

1 kasım 2020 17:47

7. Bir umut. Ama bence çıkmaz. Çıkması doğru olmaz. Evet sizin borclarınız olabilir maaşınızdan geriye üç kuruş kalabilir ama teknik olarak gelire bakılır. Anne babanız emekli olsa bile totalde eve giren 6bucuk milyar varken zor. Ev sahibi misiniz ona bile bakıyorlar başka okuyan var mı ailede. Ben sanmıyorum çıkacağını.

1 kasım 2020 18:19

8. Burslar akplilerin zengin çocuklarına çıkıyor. Ben öğrenciyken zarada çalışırken o zengin çocukları kyk bursuyla kıyafet alıyordu, ben de okuyup çalışıyordum kyk "kredimle". ( nereden biliyosun demeyin kasada çalıştığım için birçok defa şahit oldum bu muhabbetlere) inşallah ihtiyacı olan herkese çıkar ama umudunuzu minimum tutun

1 kasım 2020 18:45

9. Anonim 4 sen ne anlatıyorsun ya? Ne ağzından salya akıtması? Alt tarafı öğretmen dediğin öğretmenler 5-6 bine yakın maaş alıyor ek dersleriyle. İki kişinin maaşı ortalama 12 bin liraya yakın eder. Evine beş kuruş girmeyenle 12 bin lira bir mi? Sen nerede yaşıyorsun ya izlanda'da falan mı? Ben mühendislik okuyorum derslerime yetişebilmek için sadece haftasonu çalışıyorum onda da 2 gün için verdikleri para 150 lira. Ben mi hak ediyorum, benden daha da kötü durumda olanlar mı hak ediyor, yoksa evine en az 10 bin lira giren insanlar mı? Gerçekten tebrikler.

1 kasım 2020 19:18

10. totalde 10-12k gelirimiz var ve şükür bir ihtiyacım yok ancak ben birikim yapmak istiyorum, tabii öncelik daha kötü durumdakilerinken ben asla neden bana çıkmadı diyemem

1 kasım 2020 19:22