annemle ettiğim kavga hakkında?

süslüler annem portakallı kek yapmamı istedi. kek kısmında erimiş tereyağını soğuduktan sonra koymak gerekiyormuş. tarif defterinde çırpılmış yumurta ve şekerden sonra tereyağı, un, kabartma tozunu ekleyip karıştırın yazıyordu. tereyağını soğuması için balkona bıraktım bu esnada un ve kabartma tozunu kaba ekledim sonra koltuğa geçtim telefondan mesajlarıma baktım. 5-10 dk tereyağını bekliyim dedim. annem ordan borcamı yağlasana neden oturuyosun diye bağırmaya başladı. sanki çok vakit alan bir işmiş gibi. unla kabartma tozunu yağdan önce döktüm diye bağırdı. hiçbir işe kafa yormuyormuşum. ben de ne fark ediyor karıştırıca hepsini zaten dedim bu esnada benim de sesim yüksek çünkü her şeyime karıştığı için zaten doluyum kendisine. öyle olmaz kafan basmıyor ki diye bağırdı. defterde sırayla koyun gibi bir şey yazmadığı için ben dediği şeyde aşırı saçmaladığını sürekli takılacak bir şey bulduğunu söyledim. kavga devam etti ve kovdu en son beni. (25 yaşındayım) kek uğruna kafan basmıyor demesi çok sinirlendirdi beni. hiçbir şeye yardım etmiyormuşum buradan kavga devam etti gitti. karşılıklı bağrıştık yani ama sinirim geçmiyor benim. annemin verdiği tepki çok değil mi ben mi abartıyorum?

1. yazmayı unutmuşum kavga esnasında yanıma geldi eli havada yumruk şeklinde dişlerini sıkarak konuşuyordu bir de vur istersen bir de kek için dedim bak zormala beni vururum diyor.

28 ocak 2022 20:41

2. Anneniz deli

28 ocak 2022 20:43

3. sonuna kadar haklısın süslü. okurken ben bile sinirlendim. benim annem de böyle

demek istemiyorum ama klasik türk annesi maalesef

ideal bir senaryoda keki sen azarlanmadan yaparsın, küçük bir aksilik olunca gülünür geçilir ve o kek beraber yenilir. ama yok bizde her şey bi sorun olmak zorunda

28 ocak 2022 20:45

4. Anneleri çıldırtıp delirtiyorsunuz sonra da gelip soru açıp şikayet ediyorsunuz. Kadın senin ve varsa kardeşlerinin babanın arkasını toplamaktan laf anlatmaktan bıkmış. koskoca 25 yaşında kadınsın bir kek yapmayı bilmiyorsun hiç mi utanmıyorsunuz ya?

28 ocak 2022 20:47

5. ya canım annem kızım sana kek yaptımm diye odaya elinde kekle girdi gidip öpücem şimdi :( dehşete kapıldım okuduklarım karşısında süslü bence kendi evinize çıkın.

28 ocak 2022 20:51

6. a5, ss niye utansin herkes bilmek zorunda mi kek yapmayi :d kadinnnn olduuugu halde bilmek zorunda degil. Laf anlamayan biri olsa dahi adam akilli karsina alir konusur bir anne. hangi cagdayiz aq

7. süslü özür dilerim ama demek

ki senin de önceden  vukutların var, annen önyargılı davranıyor artık bunalmış herşeye çatası geliyor, annen full haksız kesinlikle bu arada ama anlayabiliyorum benim de böyle bir kardeşim var hep falsolu davrandığı için bazen normal yaptığı şeylere bile gıcık oluyorum bir şey demesem de.

28 ocak 2022 20:52

8. Anneniz normal değil kesinlikle, size sabırlar diliyorum. Ama kek konusunda haklı, yağ önce eklenir...

28 ocak 2022 20:52

9. a5 benim arkamı topladığını nereden çıkardın ev yaşantımı nereden biliyorsun? 25 yaşındayım öğrenci evimde yaptığım keklerde ne ölçü kullandım ne sırasına önem verdim hepsi de çok güzel oldu. Kaldı ki kek yapmayı bilmek zorunda değilim bu nasıl bir aşağılama şekli neden bi insan kek yapmayı bilmediği için utansın ya bu zihniyete sahip olduğun için sen utan bence. Çok şükür ondan önce öğrenmem gereken daha önemli şeylerim var.

28 ocak 2022 20:57

10. homojen unlu karışıma yağ eklesen bir şey olmaz, ama önce yaşlar sonra kurular konur diye genel bi bilgi var, ona dayanarak iddialaşmıştır:/

28 ocak 2022 20:57