apartmanda oturan birinin koşu bandı olabilir mi?

süslüler bence ne kadar altına mat konulsa da çok ses gidiyor ve alt katta oturanlara tam bir eziyet ama sizin görüşlerinizi de merak ettim

1. süslü koşu bandına göre degisir bence. bende katlanabilen olanlardan var su yeni çıkan. ses bile cıkmıyor hani 0 sıkıntı

7 kasım 2022 17:56

2. Bir kat üstüm kullanıyordu akşamları. İnanılmaz bir uğultu vardı çok rahatsız oldum. Öğlenleri kullanırım dedi pek duymuyorum artık. Binaya alete göre de değişir ama alt katı düşünemiyorum. Alacaksanız yorunlara iyi bakın yeni usul bir alet alın bence. Bir arkadaşımda da kalın bir mat vardı belki onlr düşünülebilir şimdi aklıma geldi.

7 kasım 2022 18:33

3. Yeni nesil olanlar da çok cep yakıyor, sanırım 2.elden olabildiğince yeni bir model almaya çalışacağım

7 kasım 2022 18:38

4. Süslü vize haftamda üst katımdan gelen sesten ders çalışamadım ritmik bir ses bir de. Gittim sizden mi geliyor demek için, o kadar pişkin bir şekilde koşu bandım var ondandır dedi ki deli olmuştum. Bence olmamalı eğer insanlara saygınız varsa tabi

7 kasım 2022 19:03

5. Süslüler sizce komşuma gidip sorsam saat kaç gibi böyle bir ses olsa rahatsız olmazsınız diye garip mi olur?

7 kasım 2022 19:10

6. Süslü evde normal bir şekilde koşsaniz tempolu yürüseniz bile ses gidiyor, bir de ağır ve elektronik aleti siz düşünün. Alt komşuya inanılmaz ses gidiyor malesef.

Sizin hangi saatler arasi ses gelse rahatsız olmazsınız vs gibi soru sormaniz garip değil medeni bir harekettir, bu düşüncenizi o kadar takdir ettim ki. Benim üst katımdaki terbiyesiz hayvandan sonra siz gelip bana günde bir saat iki saat koşmayı düşünüyorum, rahatsız olmayacağınız bir saat belirlemek istedim vs diye kapıma gelseniz size sarılır bı yarım saat ağlarım herhalde.

Allah bana da sizin gibi medeni bir komşuyu en kısa zamanda versin beni üstümdeki hayvandan kurtarsın diyorum, size de inşallah sorunsuz şekilde bu işi halledersiniz dileklerimi iletiyorum. 🌸🌼

7 kasım 2022 20:59

7. eliptik al bence. kosu bandi dizlere zarar veriyor biraz arastir bu konuyu. hem eliptik ses de cikarmiyor.

7 kasım 2022 20:59

8. Kullanılan odanın büyüklüğü, altında yalıtım sağlayacak bir yüzey olup olmaması, kullanılan saat çok farkettiriyor. Üst katta halam oturuyor, onlarda var ancak nerdeyse hiç duymadık sesini. Bol eşyalı bir salonları var, oraya kurdular ve altında yalıtım için bir malzeme kullanıyorlar ama adını bilmiyorum. Sesini birkaç kere akşam saatlerinde, sessizlikte duyduk o kadar

7 kasım 2022 21:00

9. Yandaki öküz komşumdan bile ses geliyor, yeni binalarda yalıtım yok

7 kasım 2022 21:58

10. Ben eliptik bisiklet aldım altına da decathlondan aldığım matı serdim bir gram ses çıkmıyor.

7 kasım 2022 22:58