apartmanda tek benim dairemde elektrik yok. sigorta atmamış ödenmemiş elektrik faturası da yok?

neden olabilir süslüler. tek yaşıyorum bu durumda napmam gerekir :( bir kaç gündür şehir dışındaydım buzdolabındakiler küflenmiş belli ki bir kaç gündür yok

1. şartel atmış olabilir bi baksana şartellerin hepsi aynı yönde mi. prizde ne varsa çek o şekilde şartelleri kaldır. bi de belki bi yer kısa devre yapmıştır, kombinasyonlar şeklinde şartelleri aç kapa bakalım hangi şartelde sorun var o kapalı kalsın o şekilde kullan yarın elektrikçi çağır

28 kasım 2023 02:48

2. A2 süslü şarteli kaldırırken neden prizde ne varsa çek dediniz bunu merak ettim

28 kasım 2023 04:07

3. Tekrar atmasın diye

28 kasım 2023 07:14

4. çok teşekkürler süslüler hallettim sorunu

28 kasım 2023 10:42

5. Şalter arkadaşlar, şartel nedir ya kartel gibi. Şunu da bilin ya. Regle regli, egzoza eksos, şarja şarz, şaltere şartel, bu ne amınakoyayım.

28 kasım 2023 12:17

6. a6 tesisatçı mıyız amk neye gerildin bu kadar. şartelim de şartelim<3

28 kasım 2023 18:08

7. evin içindeki sigortan bozulmuş olabilir içinde bir parça değişiyorlar düzeliyor ama tamircinin bakması lazım tabi

28 kasım 2023 19:15

8. Tesisatçılıkla ne alaka amk insan olun ya azıcık, cehaletinizi de bilmemne miyihh ahua ahua diye geçiştirmeyin. Allahın ayıları.

28 kasım 2023 19:27

9. şartel dedik diye insanlıktan çıkarıldık bu sözlükteki bazı kendini zeki sanan insanlar hadlerini ne zaman bilecekler acaba. cahil de olmuşuz ayı da olmuşuz vah vah şartelimde şartelim

29 kasım 2023 02:44