araya mesafe giren eski arkadaşa mesaj atmak??

merhabalar. uzun zamandır arkadaş/dost olduğunuz ama araya bir neden yokken giren soğukluktan sonra ona mesaj atıp yeniden eskisi gibi olalım vs dediniz mi? ve nasıl sonlandı? ben bu konuda çok ikilemdeyim, ne yapacağını bilemiyorum..

1. Ben lisedeki en yakin arkadasima yazmistim süslü üni 3 falandım uzaklaşma nedenimiz benim üni kazanıp onun kazanamaması onun yeni kankalar bulması benim de erkek arkadasimla daha samimi olup nasılsa baska arkadasları var diye düşünerek biraz ihmal etmemdi kendisini konustuk her sey normal sonra ben o gruptan bi arkadasımın instagramı şifresini bulmuştum tesadüfen instasına girdim. Benim lisedeki en yakın arkadaşım o eski grubuma benim yazdığımı bana üzüldüğü için biraz konuştuğunu vs vs neler yazmıştı 5 kişilik kız grubunda dönen dedikoduyu tahmin edersiniz bu da böyle bir sondur :d

2 mayıs 2020 13:59

2. Arada özlediğim oluyordu ama geçiyordu sonra. iyi ki atmamışım. Hiç pişman değilim. Ama bilmiyorum senin durumunu çok aklındaysa deneyebilirsin

2 mayıs 2020 14:01

3. Süslü bence eskisi gibi olalım vs diye konuşmaya gerek yok. Normal napıyosun nasılsın falan yazın. Onun da eskisi gibi olacağı varsa konuşma bir şekilde ilerler zaten

2 mayıs 2020 14:10

4. boşver atma,dostluğunuz aklında eskisi gibi güzel kalsın.kırılan şey bi yerden sonra birleşmiyor ya. en iyisi yeni dostluklar bulmak ya da tek tabanca olmak inan bana. soğukluk girdiyse iki taraf illa soğumuştur bişi olmuştur yani

2 mayıs 2020 14:32

5. ben de bunun hep olumsuz sonuclandigini dusunuyorum suslu. yani bir sekilde araya sogukluk girdiyse 90% bir tarafi sogutan bir sebep olmustur. araya zaman girince de insanlar acimasizlasiyor bence, guzel anilar iyi iliskiler unutulmus oluyor. illa istiyorsan instadan ikinizin arasinda olabilecek bir seyi mesela espriniz olan bir gonderiyi ona atip ordan nasilsin diye konusma acmak daha saglikli bence. boyle oturdum dusundum seni ozledim mesajindansa geri tepme ihtimali daha az hem o da ayni hissediyorsa sicak karsilik verecektir

2 mayıs 2020 14:46

6. Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Haklısınız. Eskisi gibi olamayacağını ben de düşünüyorum ama niye böyle oldu, biz çok iyidik diye düşünmeden duramıyorum. Yani ortada somut bir şey yokken oluşan sessizlik beni acıtıyor. Duygusal bir insanım belki de bu yüzden çok takıyorum..

2 mayıs 2020 19:54

7. Süslü bence içinde kalmasındansa kesinlikle mesaj atman daha iyi..Bu sefer her zaman kafanda soru isaretleriyle devam edeceksin,cünkü gördügüm kadarıyla gercekten üzülüyorsun.En kötü ne olabilir ki? İstemezse de tamam der yoluna devam edersin..Hic denememekten iyidir

2 mayıs 2020 20:24