arkadaşım, kuzeniyle sevgili olmam ve beraberinde getirdiği sorunlar?

süslüler merhaba. yakın bi arkadaşımın uzaktan bi akrabasıyla sevgiliyim aslında kuzen olmamalarına rağmen çocukluktan beri öyle alıştıkları için öyle söylüyolar ve çocuklukları birlikte geçmiş bu iki kişinin şimdi çok uzatmadan soruma geliyorum. arkadaşımdan ayşe, sevgilimden ali diye bahsedicem bundan sonrasında. ayşeyle tanışalı 7 sene oluyor ilk tanıştığımız zamanlarda aliyle olan samimiyeti devam ederken zamanla kayboldu ve 5 senedir düğün nişan dışında hiç görüşmüyolardı ta ki biz sevgili olana kadar. bi anda ali onun için çok değerli oldu aliyi üzersen seni öldürürüm tarzında cümleleri çok sık dile getirmeye başladı. sürekli toplu şekilde plan yapıyo bi gün alinin işi var dediğimde ben ona sorarım var mıymış yok muymuş öğrenirim dedi mesela. kalabalık bi grup şeklinde tatile gittik haftasonu için nerdeyse yanımızdan hiç ayrılmadı gecenin yarısı, sabahın körü demeden kapıda bitti ve aliyle doğru düzgün vakit geçiremedik bi ortamızda yatmadığı kaldı. aliyle olan mesajlarını okuyodum mesela dışarı çıkalım demiş aliye, ali benimle buluşucağını söyleyince boşver ya onu tarzında şeyler söylemiş. aliyle yakın oturuyolar aralarında 1 sokak var gecenin bi yarısı sigaram bitti alıp gelsene tarzında mesajlar atıp duruyo. benim bu durumdan rahatsız olduğum kadar ali de rahatsız oda sürekli buluşmak istemesinin nedenini anlamıyo ve ikimizde sürekli işimiz var, başka plan yaptık falan diyoruz sizce bu durumda ben nasıl davranmalıyım ve ayşenin davranışları normal mi? cevaplayan süslülere teşekkürler

1. ilginin sizin uzerinde olmasini kiskanmis. akrabasindan hoslanma ihtimali oldugunu sanmiyorum. en azindan yakistiramiyorum.

4 mart 2018 00:12

2. Sevgili anonim açıkçası bende aliye karşı bişeyler hissettiğini düşünüyorum ama acaba ben mi abartıyorum diyodum ali beni öptüğünde direkt tavrı değişiyo, sinirleniyo, bakışlarından ateş çıkıyo falan anlamıyorum ya bide sevgilisi var 2 senedir :(

4 mart 2018 00:13

3. 2. Anonim bende akraba oldukları için yok ya saçmalama ne hoşlanması diyodum kendi kendime ama bugün başka bi arkadaşımla buluştuğumda oda ayşenin davranışlarının değiştiğini ve sevgilisiyle tartıştığı konularda sürekli ali olsaydı böyle yapardı, ali olsaydı gelirdi tarzında mesajlar attığını söyledi. Bilemiyorum kafam çok karıştı.

4 mart 2018 00:19

4. (yazar: Mabelantika) 2 senedir sevgilisi var süslü. Ben zaten iletişimimi kestim gibi bişey 3-4 haftadır görmüyorum hatta bu süre içinde neredeyse hiç konuşmadık ama aliye birkaç kez daha bize gel falan diye mesaj atmış.

(yazar: Sona) Sevgili süslü ailelerinde akraba evliliği tarzı şeyler yok hiç.

4 mart 2018 00:29

5. 8. anonim, bu nasil zihniyet...

4 mart 2018 00:37

6. burda ben de ayşe konumundayım. yani en yakın arkadaşımla kuzenim sevgili. fakatbu bahsettiğin arkadaş normal değil bu çok net; muhtemelen ilginin senin üstünde olmasını kıskanıyor. sevgilinize biraz onunla da ilgilenmesini daha doğrusu ilgilendiğini hissettirmesini tavsiye ederim. ilgilenmek zorunda değil tabii ki ama denge kurarsa siz de biraz huzura erersiniz gibi. ben bu durumdayım abimle biz de birlikte büyüdük evlerimiz de çok yakın ama abim beni asla ihmal etmez. ihmal eder gibi olduğunda da fark eder ihmal ettim diye o zaman üzülmem. bazen üçümüz buluşuruz bazen ikisiyle de ayrı ayrı buluştuğum oluyor. bir de denge kurarak deneyin belki işe yarar :( kötü bir durum.

4 mart 2018 00:51

7. 10. Anonim erkek arkadaşım benimle birlikte olduğu için ayşeye soğuk davranmadı yada ben ayşeyle olan samimiyetini hiç kıskanmadım sonuçta kardeş gibi büyümüşler,  yıllar önce aralarındaki samimiyetin bitmesine de ayşe sebep olmuştu. Ali de ayşenin garip davranışlar sergilediğini düşünüyo bu arada.

4 mart 2018 00:58