arkadaşlar h&m'in altın rengi takıları kararıyor mu? benim 5-10 liraya takıcılardan aldıklarım hemen kararıyo hm kolye 60 lira devamı açıkl?

kızlar bu herhangi adı olmayan takıcılardan aldığım ilk başta çok güzel duran takılar hemen kararıyo kopuyo vs çok canımı sıkmaya başladı bu durum dedim hmden alayım ama kolye olmuş 60-70 lira ama derseniz sağlam alırım zırt pırt diğerlerini alacağıma bunu alır 5-6 ay takarım eğer iyiyse. ya da iyi, takıları kararmayan başka bi yer önerebilir misiniz?

1. Aliexpressten paslanmaz celik alabilirsin süslü hm e 60 tl verme bence

18 ağustos 2019 22:52

2. anonim 2 gümüş fiyatlarına pek hakim değilim ama öyleyse gümüş rengi taklarım için bakarım gümüşçülere evet dediğiniz gibi ben de hm tasarımlarını beğeniyorum takıda ama ince bir kolyeye ya da 3-4 tane küpeye hiçbir değeri olmadığı halde 60-70 lira vermek çok içime sinmedi

18 ağustos 2019 23:13

3. anonim 1 aliexpressten bi iki kez sipariş versim biri geldi diğeri gelmedi ve çok istediğim tasarımları bulamadım orda ama yine arada bakıyorum güzel şeyler eklenmiştir diye teşekkür ederim

18 ağustos 2019 23:14

4. (yazar: latina) süslüm hiç çelik takı kullanmadım yani aslında kararmayan bazı takılarım var demek ki onlar çelikmiş ama bilinçli olarak çelik almadım bilmiyordum daha doğrusu kararıp kararmadığını. biraz çelik takı satan yerlere bakayım öyleyse güzel hoş takılar bulursam çelik alırım bundan sonra çok teşekkür ederim. sürekli taktığım için bi tane altın halka küpe ve bi tane de altın zincir aldım ama çeşitlilik yaratacak kadar bütçem yok anca bijuteri şu an için

18 ağustos 2019 23:17

5. süslüler çelik takı aldığınız yerleri yazabilir misiniz istanbulda ise