overlok makinesiyim şu an. internete borosilikat yağdanlık yaz cicikız. bence boyutu küçük ben almadım. güzelse yaz olur mu?
Süslü daha çok kullanılan ve memnun kalınan ürün varsa onların tavsiyesini almam daha güzel olur. Çünkü zaten birkaç tane değiştirdim. Artık güzel bir tane bulabilmek istiyorum;)
Ayrıca borosilikat benim için ince olduğundan dezavantajlı oluyor. Çünkü ufak tefek carpmalari(gizlinot: Yani normal kalınlıkta bir camın dayanabildiği) çok yapıyorum çok çabuk kırılır gibi borosilikat ürünler.
cam istemiyorsan tupperware duru yağlık olabilir.
Sevgili anonim 3 cam olur tabi ki ancak borosilikat çok daha ince bir cam o yüzden söyledim.
Dediğiniz yağdanlıga da baktım çok teşekkür ederim ama 200 TL ye satılıyor. Bence inanılmaz pahalı. Kesinlikle daha ucuz bir şey arıyorum. Çok param olsa(gizlinot: Baya baya çok ) bir denerdim ya vallahi merak ettim ürünü :)
süslü biz güzel şarap şişelerini bitince yağdanlık olarak kullanıyoruz. başlığı için de paşabahçe'den sosluk başlıklarından aldık. siz de öyle bir şey yapabilirsiniz.
ahahaha iyi bir yağdanlık bulmak için senelerimi verdim ben. cam, plastik bir sürü şey kullandım. en memnun kaldığım (link: https://www.trendyol.com/pasabahce/80230-yaglik-sirkelik-1000-cc-p-35555120?boutiqueId=546756&merchantId=252975 bu) oldu. en iyisi değil ama hem ekononik hem de sızdırmıyor. her kullanımdan sonra mutfağı toplarken nemli beze yağ sökücü sıkıp etrafını bi siliyorum, bişi de kalmıyor.
Teşekkürler süslüler. Ben pek şarap içemiyorum ama yumuşak içimli bir blush da almak istiyordum. Bu arada bunu da deneyebilirim ama şişe içinde koku olmuyor mu acaba :) eğer koku yönünden sorun yoksa son anonimin memnun kaldım dediği de paşabahce zaten bu yağdanlıkta da en önemlisi ağız kısmı oluyor siz de ağız kısmını pasabahceden almışsınız güzel olabilir :)
Baktım yine içemiyorum şarabı arkadaşlarıma gönderip yine alırım son anonimin attığı yağdanlığı :)
süslü bizimkiler de rose şişesi bir tanesi limoncello vari bir içkinin şişesi. kırmızı şarabın şişesi koyu renkli olduğu için onu kullanmadık. süslü bizde hiç koku olmadı. şişe temizleyiciyle temizleyebilirsiniz, babam makinede de yıkamış olabilir. biz çok memnunuz, üç tane var üçü de çok estetik duruyor tezgah üstünde. hepsinin formu farklı falan hem anısı var hem geridönüşüm yapmış olduk. hoşumuza gidiyor böyle.
Yıllardır her türlü yağdanlığı denedikten sonra masterchefte kullandıkları tip bir şey aldım. (link: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yaz-urunleri/aksesuarlar/barbeku-ve-mangal-aksesuarlari/80444606/grilltider-sos-sisesi.aspx?k=&gclid=EAIaIQobChMIosrKp6yM7gIVB813Ch3FDgsuEAQYASABEgKDn_D_BwE ikea) da 2lisi 20₺ Ben de metromarketten aynı fiyata almıştım
soru sahibi, eğer tupperware yağlığı düşünürsen kampanyaya girmiş. 80-90 liraya satılıyor instagram hesaplarında. trendyol, hepsiburada gibi yerlerde 150-200 lira gösteriyor ama o kadar uçuk değil fiyatı. ben bugün bir instagram hesabından sipariş verdim. arkadaşımdan görüp almak istiyordum ama piyasada yoktu, var olanlarda 200 tl ye satılıyordu. tanıdık tuppercı varsa daha da ucuza bulabilirsin.