aromantiğim galiba, ilişkilere katlanamıyorum. insanların "neden sevgilin/eşin yok" baskısından nasıl kurtulacağım, gerçekten istemiyorum?

aile&arkadaş kategorisinde soruyorum çünkü "birini bul" baskısını yapanlar onlar. bıktım! lütfen, özel hayatıma burnunu sokanlara nasıl ders vereceğime dair yol gösterin bana süslüler :(

1. ben çok çirkinim kimse bana bakmıyor diyordum insanlar şok ve üzüntü içide susup kalıyordu lol. tabii ki bunu tavsiye etmiyorum süslü. olmuyo istemiyorum de geç. ama bence bunun baskısı sözel olarak söylenmenin çok ötesinde. yani bu dünyada herkesin sevgilisi eşi flörtü olmak zorunda gibi ve senin olmayınca bir şekilde eksik hissettiriliyorsun toplum tarafından. eğer kendi içinde bununla ilgili bir poblemin yoksa takmamaya çalış derim (gizlinot: çok iyi bir tavsiye oldu idare et artık :))

4 haziran 2023 21:16

2. Hayatımda birinin eksikliğini hissetmiyorum, romantik ilişkilerden daha önemli şeyler var benim için, önceliğim bu değil diyebilirsin. Baktın ısrar ediyorlar, olduğu kadar olmadığı kader, it is What it is diye dalgaya vur ama sonunda bundan rahatsız olduğunu belirtecek şekilde yani kime be benim ilişkimden falan de.

Yine devam ederlerse beni nikahınıza mı alacaksınız neden soruyorsunuz, size ne kimi siktiğimden diyebilirsin sen de. Ama kibar bir şekilde

Üslup önemli

4 haziran 2023 23:14

3. akrabalara falan kesinlikle karşı tarafı suçlayıcı şekilde konuşcaksın a1in dediği gibi. beni beğenen yok, kimse beni istemiyo falan de.ben böyle iyiyim falan deyince dedikodunu yapmaya devam ediyolar bi de sonra bi daha bi daha soruyolar

5 haziran 2023 10:34