asiri bakimli olmak istiyorum ?

glow up gecirmek istiyorum. bastan asagi cok bakimli olmak istiyorum. 24/7 guzel kokmak istiyorum. sevgilim en son demisti ki neden diger kadinlar gibi bakimli degilsin. bunu dedigi anda onu sildim hayatimdan. hakli olabilir, ama bunu bana bu sekilde soyleyemez. artik kendim icin bakimli olmak istiyorum. tarzimi da degistirmek istiyorum. su an boyle cocuksu giyiniyorum uyumsuz falan. selin yagcioglu guzel bir tarzi var boyle sade ama uyumlu giyinmek istiyorum. eminim bu sozlukte su an tarif ettigim gibi kadinlar vardir. bana yardimci olabilirmisiniz? en son bakimla ilgili bir soru acilmisti sanirim. onu da okudum ama ben kendimi tamamen degistirmek istiyorum ayrica bir kac kilo fazlam var :(

1. bana kalırsa önce fazla kilolarınızı vermekle başlayın, daha sonra gidip kendinize güzel bir kıyafet alışverişi yaparsınız. eğer uyumsuz giyindiğinizi düşünüyorsanız pinterest’ten yardım alabilirsiniz

14 mart 2021 01:49

2. Bence de işe önce kilolarla başlayın. Bi salona yazılın veya chloe tarzı bi şeye başlayın bu arada yeme düzeninizi de değiştirin. Yemek sadece kilo için değil cildi de etkiliyor sebze ağırlıklı beslenin mesela ağırlıklı olarak biraz. Sonrasında yüzünüze gidecek bi saç kesimi ve yakışacak bi renge boyatabilirsiniz saçlarınızı. Saçınıza bakım yapın canlı ve parlak dursun mesela. Ellerinize özen gösterin temiz renkler kullanıp oje sürün mesela ve takı kullanın. Böyle çok süslü şeyler değil de ince zarif bileklik ve kolyeler olabilir. Ardından tarzınızı bilmiyorum ama selin gibi bisürü tip var pinterestte(zaten selinde ordan bakıyo) bir değil birden çok hoşunuza giden kişileri bulun ve kaydedin mesela o parçaları galeriye. Paranız oldukça dolabınızı değiştirip o parçalardan satın alıp tarzınızı değiştirirsiniz. Cilt bakımına özen gösterin örn bi bakım rutini oluşturun birkaç ürün alın ama iyi ürünler alın özen gösterin. Düzenli kaş bıyık alın ağda falan yapın, böylece hem yüzünüz daha açılmış olur hem de daha temiz kokarsınız. Dişlerinize özen gösterin Bide temiz kokan bi parfüm bulun hoşunuza giden daha nolsun.

Bunlar fiziksel şeylerdi ama bence bi kadını(hatta erkeği de) güzel gösteren bakımlı gösteren sadece dış görünüş değil. örn hoşunuza giden tarzda kitaplar okuyun veya alışkanlığınız yoksa klasik ince kitaplar var zweig tarzı onlardan başlayarak okuma alışkanlığı edinin, film izleyin, çeşitli kişisel gelişim programları takip edin, basit bile olsa bi hobi edinin böylece biri sizinle bi masada oturunca hem dış görünüşünüz ile etkilersiniz hem de bilginiz ile. Elbette amaç karşı tarafı etkilemek değil kendiniz için yapın önce ama karşı taraftan da ilgi görünce bu konuda şevkiniz artar.

Bu arada bunlar benim fikirlerim kendim çoğunu yapmıyorum ama gördüğüm kadarıyla bakımlı kızlar böyle yapıyor :d herkesin rutini ve güzellik anlayışı farklı ben sadece basit fiziksel şeylerde değişim yaratacak örnekler verdim umarım bu yüzden saçma sapan tepki gösteren yorum yazan olmaz.

14 mart 2021 02:24

3. zevkine güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa giyim konusunda yardım alabilirsiniz.

cilt tipinize uygun temizleyici, tonik, serum, krem almakla başlayabilirsiniz.

güzel kokmak için düzenli kıl tüy temizliği, banyo sonrası kremlenip üstüne parfümlenin(gizlinot: daha kalıcı olmasını sağlıyor) ve koltukaltı deodorantını bir gün önce sürdüyseniz ikinciye sürmeden önce koltukaltınızı silin ki daha fresh koksun.

saçlarınızın uçları her daim düzgün kesimli olsun. saç şekillendirmek de her zaman daha parlak ve bakımlı gösterir.

tırnakların bakımı da çok önemli. basit manikür setleriyle ev imkanlarıyla halledebilirsiniz. bir sürü video var oldukça basit.

makyaj tarzınızı da yüz şeklinize ve cilt tipinize uygun yaparsanız daha da bir şey kalmıyor vallahi daha ne olsun.

14 mart 2021 02:24

4. Diyet + spor + su içmek

Saçlarını ve cildini pırıl pırıl yapacak bakım rutinleri

Manikur ve pedikur

Koltukalti ve bikini bölgesi temizliğini asla atlamamak -şahsi olarak kol ve bacaklarin da alindigi zaman daha bakimli oldugunu dusunuyorum-

Fizigine yakisan giysilerle yeni bir tarz oluşturmak

Kombinlerini sade ve şık takilarla süslemek

Aurana, cildine yakişacak bir parfum

Yani anlayacagin, para, bool booolll para...

14 mart 2021 02:42

5. Benim de suratım giyimim ne kadar iyi olursa olsun bakımsız duruyor çillerim var ve küçük yağ bezeleri alnımda ki ince kırışıklıklar.. Bende kendime rutin oluşturmaya çalışıyorum tabi bakımlı olmak bi süreç yavaş yavaş kendini keşfedeceksin, sana giden renkleri vs.

Üstte yazılan temel bakim olayları zaten çok önemli. Saçlar bakımlı ve parlaksa, eller temiz ve bakımlıysa cildiniz sağlıklı ise kıyafetinizde yakışır

14 mart 2021 09:16

6. a5 süslü kaşlarınızın rengini ne ile ve nasıl açtınız?

14 mart 2021 20:00

7. Bahsettiğiniz kadın tipi normalden daha zayıf ilk olarak o yüzden sağlık sınırları içinde olabildiğiniz en zayıf halinize gelin. İkincisi açık ve pastel tonlar tercih edin, ton sür ton giyinin. Küçük desenler tercih edin. Giyimde en önemli konu kumaş kalitesine çok dikkat edin kadınsı yumuşak akıp giden kumaşlar tercih edin saten gibi. Penyeden ve kaba kumaşlardan uzak durun. Bir bütün halinde uyumlu olun saç kaş göz ten kıyafet rengi olarak. İşte bu kadar.

15 mart 2021 00:10

8. Kaynak olacak ama ben de sarartıcıyla siyah kaşlarımı kahverengi yapıyorum veetle 5dk bekleterek çok güzel oluyor saçlarımla daha uyumlu ve yumuşak güzel duruyor

15 mart 2021 08:20

9. kaş konusunda ilham oldunuz kızlar, sağ olun :d benim de saçlarım kaşlarıma göre açık, rengin ismini bilmiyorum kopkoyu bir kumral gibi, açık kahve ama kizilsiz:d kaşlarım neredeyse siyah ve kalın. çehremi yumuşatmak için bu işlemi deneyeceğim. umarim kizillasmaz ama çok da önemli değil ya, az bir alan nasıl olsa. üstesinden gelinir :d

15 mart 2021 23:04