asker eşi olmak artıları eksileri?

selam kızlar. ben kamuda öğretmenim, bir süredir asker bir sevgilim var, artık ilişkimizi ciddiyete taşımayı düşünüyoruz. ama beni düşündüren bazı şeyler var. sürekli uzakta olması vs gerçekten göründüğü kadar zor mu? deneyimli süslülerimden yorum bekliyorum

1. nasıl tanıştığını anlatırsan belki bir yorumumuz olabili? belkide çocuk seni ilk gördüğünde öğretmen olduğunu biliyormuydu?

3 nisan 2023 21:54

2. Benim gördüğüm kadarıyla askerlerin öğretmen kız bulmak gibi bi idealleri oluyor zaten. Ayakları poposuna vurmuştur sevinçten.

3 nisan 2023 21:56

3. Benim bir bilgim yok da ilk 2 cevabın ss'nin sorduğuyla ne alakası var onu anlayamadım:d

3 nisan 2023 22:11

4. Özel harekat değil. Havacı üsteğmen şu an

3 nisan 2023 22:14

5. Üniversite eğitimi olmayandan kaçın. Neyse sürekli tayin, zorunlu hizmet tek zorluğu bu olur muhtemelen.

3 nisan 2023 22:19

6. A6, lisans mezunu erkek arkadaşım

3 nisan 2023 22:22

7. arkadaşımın eşi özel kuvvetlerde görevlendirmeden dolayı sürekli yer değiştiriyorlar bu sebepten arkadaşım sürekli bir yerde çalışamıyordu. benim erkek arkadaşım da suriyede astsubay çok yorucu oluyor açıkçası evlenmeyi kesinleştirsek ne yaparım bilmiyorum ama birkaç yıl sonra sabite geçme durumları oluyor. sizin erkek arkadaşınızın öyle bir durumu var mı? teyzemin eşi uzman mesela önceden sınırdışı göreve gidiyordu ama evlendikten iki yıl sonra sabite geçti sabah karakola gidip akşam geliyordu

3 nisan 2023 23:14

8. artısı olarak bunlar sayılır mı bilmiyorum ama ben güvende hissediyorum kendimi:')

3 nisan 2023 23:14

9. Uzakta olmayı falan geç her ne kadar Parası iyi imkanları güzel olsa da stresi çok yüksek bir meslek. sürekli ölümle burun buruna yaşamak sosyal hayat diye bir şeyin olmayışı emir komuta zincirine bağlı katı bir yaşam ve buna göre bir aile kurmak bu psikolojideki biriyle yaşamak zor bir şey. En kötüsü de pek dile getirilmek istenmese de kocan ölünce şehit sen de şehit eşi oluyorsun diye belki küçük yaşta babasız kalmış bir çocukla belki de karnında baba nedir hiç bilmeyen bir bebekle kalma olasılığın oldukça yüksek.

4 nisan 2023 00:17

10. Askerden polisten koca zor bence. Hiç istemezdim. Evliliğe uygun değiller. İlişkiye de.

4 nisan 2023 00:25