asker sevgili yapmak mantıklı mı?

önceden bir süslü sormuştu pek iyi yorumlar hatırlamıyorum. sosyal medyadan tanıştım iki aydır konuşuyoruz ama ortak arkadasım yok. asker sevgilisi olan süslülerden yorum bekliyorum zorlukları var mı?

1. karakteriyle ilgili bir şey. yani mesleğinin karakterini maksimumda değiştirmesine izin vermişse biraz zorlanırsın. ama bu ikisini ayrı tutabiliyorsa sorun yaratacağını düşünmüyorum. onun dışında sık sık tayin alınan, çalışma saatleri belirsiz bir iş olduğu için uzakta kalma, görüşememe gibi sorunlarınız olabilir.

28 mayıs 2020 19:17

2. Arkadaşımın nişanlısı asket. Ve çocuk baya baya sınırda görevli. 8 yıldır hakkaride. Ben hayatımda bu kadar uysal, efendi, ağır bi çocuk görmedim. Üniversitede o kadar alışmışım ki zıpır, ele avuca sığmayan adamlara, bu çocuğu (gizlinot: ufalt da cebime gir yani 30 yaşında adam ahahahshaha ) görünce otomatik olarak ben de hanım hanımcık oluyorum mesela. Min seviyede espri ve kahkaha gibi :d hatta ilk tanıştığımda asker olduğuna inanmamıştım. insan psikopat bi tip bekliyo. Geçen hafta dağda olup o an bi barda karşımda bira yudumluyo yani karmaşaya bakar mısınız? Ben çok şaşırmıştım mesleğiyle özel hayatını bu kadar iyi tolere edebilmesine. Bence işin sırrı bu süslüm. Mesleği hayatını ele mi geçirmiş yoksa mesleğini ve özel hayatını birbirinden ayırabilmiş mi. Buna dikkat edip değerlendirin

28 mayıs 2020 19:32

3. suslu gozlemledigim kadariyla sosyal medyada askerlerin buyuk bir kismi oylesine mesaj atmak sohbet muhabbet takilmak icin mesaj atiyor. yani benim gözlemim bu. ortak arkadasiniz olsa bisey demezdim ama ortak arkadas filan yoksa cogu sohbet icin mesaj atiyor can sıkıntısından. o yuzden ben pek guvenemezdim. zorluğu da surekli sehir değiştirmek olur. baska da cok zorlugu oldugunu sanmıyorum. goreve giderse bir de o zamanlar gorusemeyebilirsiniz uzun bir sure. ama bu da gorevine gore değişir her asker o sekilde uzun gorevlere cikmiyor

28 mayıs 2020 19:51

4. Karakter meseleleri kişiye özel oluyor süslü onu bilemem ama sık tayin olma durumları var.calışma saatleri her alanda da esnek değil babam 8-5 çalışıp dönerdi ayda birkaç kez de nöbeti olurdu ama yurtdışına göreve giden de oluyor yani.bunlar da hep onun konumuna göre değişen şeyler

28 mayıs 2020 19:53

5. Yalnizligi ve sevgililikten uzak bir iliski size goreyse evet. Cunku adam her istediğinizde yanınızda olamayacak görevi ve işi hep sizden önce gelecek. Babam askerdi annem doğumlarında bile yalnızdı. Özel günler hiç yok zaten. Her şey izin durumuna bakiyorum. Düğününü bile izin alacağı dönemde yapmak zorundasın şu tarihte yapalım durumu yok.

28 mayıs 2020 20:01