aslan kadını - boğa erkeği ilişkisi yaşayan, yaşamış olan var mı? buyrun dedikoduya ?

bir sürü burçtan erkekle görüşmüşümdür ama tercihimi boğalardan yana kullanmışım :d ne var bu adamlarda ? sohbetleri de aman aman değil şeytan tüyü var sıcacık kalpleri var vs.

1. yok katlanamadım o ayrı da. aklımda yer edenler bunlardı bi tek.

13 aralık 2020 22:32

2. ben de hazetmiyorum başta, gıcıklar gerçekten. ama sonra bişey oluyor. yorumlar bekliyordum ben. nefret ediliyormuş :d

13 aralık 2020 22:33

3. Benim yükselenim aslan, ben de birkaç boğa erkeği ile flörtleşmeye çalışmakla kaldım. Genel olarak uyuşukluklari ile bana afakanlar bastırıyorlar. Yanlarında önce kendimi inanılmaz aktif buluyorum. Onlar çok uyuşuk ben de hareketli kalıyorum, sonra kendimi garipsiyorum. Ha bir de bunlarla bir süre sonra gıcıklaşıyoruz. Gerçekten de bi egoları var, kendilerini bir b.k sanıyorlar.

13 aralık 2020 22:58

4. yalnız evet gerçekten çok kendilerini beğeniyorlar. belki görseniz ortalama altı dersiniz ama kendini ünlü bir oyuncuya benzetiyordu ve aşırı karizmatik yakışıklı olduğunu söylüyordu. kariyerini her şeyini anlatırken seçtiği cümlelerle kibri çok belli oluyordu. aslan erkekleri bile böyle değil :d

13 aralık 2020 23:03

5. Süslü 5 e çok katılıyorum.

Benim bogazlayasim gelmiyor cidden şeytan tüyü var. Sefkatini o kadar seviyorum ki.

Gel gelelim hepsi bu kadar ağır kanlı mi bilmiyorum ama biz 1 senedir resmen flört halindeyiz. Bir tik da özgür ilişki diyebilirim.

Ego sorunu malesef aslan ve boğa çarpışıyor. Egosunu düşürdüğüm icin bana gıcık oluyor. Seviyorum ben boğayı çok sevdim çok coook

13 aralık 2020 23:06

6. Ogk boga ne ya? Inatci, deli gibi egosu asla hatasini kabul etmez. Hem asiri tembel hem asosyal. Kendisine dunyalari harcar, almaya gelince bol kepceden, is vermeye gelince utanmasa ekmek kirintisi verir. Bir de aptala yatarlar bol bol her konuda. Benden uzak olsun kadini da erkegi de :/

*ikizler

13 aralık 2020 23:23

7. Bunlarla o kadar ilerleyemedim ki o meşhur şefkati çok merak ediyorum. Her tanıştığım boğa erkeğinde o şefkati bulurum diye bir heveslendim ama o seviyeye gelene kadar hiçbiriyle ilişkimiz dayanmadı ahahahha

13 aralık 2020 23:24

8. Hakikaten cimri. Asla hatasını kabul etmez. Doğru.

Cinsel anlamda Çekici değil mi be suslulerim :d

13 aralık 2020 23:38

9. Eski sevgilimin(boğa) eski sevgilisi aslan burcuydu. Bu ego çarpışmaları yüzünden ayrılmışlar ben öyle anlamıştım. Boğanın egosunu tatmin etmek lazım yoksa o şefkati, ilgiyi göremezsiniz. bebek gibi ilgi gösterir her türlü fedakarlıklar yapar sensin dediğiniz sürece. (gizlinot: imza bir başak:))

13 aralık 2020 23:43

10. Biz de ego çarpışması yüzünden ayrıldık.

13 aralık 2020 23:46