avrupa yakasında tepede gözüken mikrofon ?

şu an 124.bölümdeyim ve sizin de farketmiş olacağınız üzere bir bölümde bile o mikrofonun gözükmediği olmadı.ben böyle bir yapımda her bölüm böyle bir dikkatsizliğin olabileceğini düşünmüyorum.sizce sebebi ne olabilir?ekşide okumuştum birisi şey yazmıştı”bence seyirci kendini kaptırmasın,dizi olduğunu unutmasın diye gösteriyorlar”.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?başka bir sebep mi yoksa cidden dikkatsizlik mi?

1. Ben şöyle okudum bir yerde. Tamamen çekim formatı ile alakalıymış. Tv de normalde o kısımlar çıkmıyormuş. Yani internettekiler tv yayını olmadığı için kesilmemiş şekilde gibi bir şey sanırım. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

10 nisan 2018 01:00

2. Bence de bilerek. Çünkü gülse oldukça zeki ve muzur kadın 😊

10 nisan 2018 01:09

3. Ben de çekim formatıyla ilgili olduğunu düşünüyorum; çünkü tvde izlerken hiç görmüyordum o mikrofonu

10 nisan 2018 01:11

4. Benim bildigim kadariyla ilk mikrofon gozuktugunde baya olay olmustu dalga gecilmisti sonraki bölümlerde ise gülse birsel inadina ve bilerek gosterdi o mikrofonu :)

10 nisan 2018 01:17

5. Jet sosyete arka duvara kılıçdaroğlu fotoğrafı koyduğu için rtükten ceza yemedi mi gerçekten? Yayınladılar mı o bölümü/ sahneyi süslüler?

10 nisan 2018 01:17

6. İlk bölümlerden birinde görüldüğünü ve konuşulduğunu ben de hatırlıyorum, ama sanki böyle 190 bölümün de hepsinde görünmüyordu yahu. Keşke tvdeki halini görebilme şansımız olsa. Böyle saçma şeyler çık kafama takılır benim snfmgmö

10 nisan 2018 09:38

7. eski dizilerde bu tarz hatalar çok sık oluyordu. o zamanın şartlarına göre normal. araştırısanız başka dizilerde olduğunu da görürsünüz. sosyal mesajla filan bi alakası yok bence.

10 nisan 2018 16:00