ayşe şeyma keten ve melih abuaf ilişkisi reklam mi?

ya bu oha diyorum kanalının sahibi melih evli değil miydi? şeyma ile kemal flört etmiyor muydu? neler kaçırmışım? bilen bir süslümüz beni aydınlatabilir mi? evde temizlik yaparken arkada videoları açık olurdu kafa dagitmalik guilty pleasureimdi benim bunlar

1. ahahah süslü melih boşanmıştı. şeyma ile kemal'in de arasında bir şey yoktu o videolar çekilirken şeyma'nın sevgilisi vardı hatta. melih boşandı, şeyma sevgilisinden ayrıldı tabi reklam mı onu bilmiyorum :D

6 ağustos 2021 18:32

2. süslü yukardakileri yazmaya gelmiştim bende.bence şeymanın yaptığı çok ayıp geçen sene karantina videolarında melih karısıyla beraberdi en iyi tostu kim yapacak sanırım videonun adı şeymada karısıyla gayet konuşuyordu.çok sinsi bir kız gibi geliyor bana ve bu ilişki ekibi yıkar diyorum.

6 ağustos 2021 19:06

3. hiç de yakışmıyorlar ya :( bi de şeyma eskiden daha güzeldi sanki, nazar mı değdi noldu instagramına baktım albenisi gitmiş sanki

6 ağustos 2021 19:13

4. şeyma bana da çok sinsi geliyor. aralarında da hem yaş hem güzellik farkı var. bariz mantık ilişkisi.

6 ağustos 2021 19:39

5. Melih şeykem fan kulübü kurucusuydu resmen hahaha Şeyma kemal shipliyordu hatta bir videoda Kemal'e seymaya gidip aramızda bir şey olabilir mi diye sorar mısın diyordu :d bence de ekip dağılacak özellikle Kemal'i o ekipte bulundurmak istemez bence Melih.

7 ağustos 2021 03:37

6. Ya suslulerim iyi ki varsınız şu sıkıntılı günlerde biraz kafam dağıldı. Melih in zeki ve duygusal bir koala olduğunu düşünüyorum. Eskiden iyi izlerdim ve neredeyse ekipteki herkesin sevgilisi eşi bi şekilde görünür ya da bahsi geçerdi melih hariç.. bence seymayi seviyor olabilir melih. Veya da yeni çekilecek filmin tanıtımına katkıdır.

7 ağustos 2021 03:49

7. Ben de yorumlara baktım biri şey yazmış bu ikisinin birlikte olması psikolojimi bozuyor gibi bisey, melih de altına yorum yapmış bi de evet kalplerine etiketliyorlar. Işte buyuzden de acaba reklam mi dedim. Çünkü bircok videoda ekip üyelerinin eşlerinden bahsediliyordu ama melih hiç bi zaman bahsetmiyordu , film tanitimi falan degilse demek ki aşk sarhoşu oldu gercekten

7 ağustos 2021 15:17

8. Ben duyunca çok şaşırdım. Kızla kemalin arasını yapmaya çalışıyodu hep. Sonra yeni şirketi kurunca kızın rolü büyüdü orda tahmin ettim. Kız çok akıllı. Melih abuaf gibi zengin dururken kemali napsın. Şeymanın çok sinsi olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Melih belki seviyordur ama kızın sevdiğini düşünmüyorum.

7 ağustos 2021 15:58

9. Tost videosunun linki var mı süslüler kaldırılmış mı bulamadım

7 ağustos 2021 17:44

10. M.a yahudi değil mi? Eşi de öyleydi. Ondan dolayı eşinden hiç bahsedilmedi diye biliyorum

7 ağustos 2021 17:50