ayak parmağında kıl çıkan var mı?

bir insanın ayak parmağında bile nasıl kıl çıkabilir ya dün erkek arkadaşımla havuza gittik ve şezlongta ayağımı uzatırken resmen başparmağımda 5-6 tane kıl görünüyodu aşırı utandım sinirlerim bozuldu. hormonal bi bozukluğum vs de yok niye böyle bir şey oluyor ya

1. Bende de var. Hatta daha vahimini soyleyim sadece ayak parmağımın üzerinde değil ayağımın üstünde de var :/

25 haziran 2022 15:18

2. valla bi avuç içimde yok amk ayaklarımdakileri de manikür yaptıkça cımbızla alıyorum

25 haziran 2022 15:22

3. Beyaz tenliyim ve tüylerim çok seyrek çıkar. Bacağımda özellikle neredeyse kıl yok öyle diyeyim. Ama ayak baş parmağımda benim de var bikaç tane. Ben de fark ettikçe cımbızla ya da epilasyon aletiyle alıyorum aylarca çıkmıyo bi daha. Normal bence süslücüm. El parmaklarımızda çıkmadığına şükredelim biraz da ahahah

25 haziran 2022 15:33

4. Benim de ayak parmagimda, el parmaklarimda bile var... ama onlar kolay aliniyor ya pek dert etmiyorum

25 haziran 2022 16:10

5. Soruyu ve bazı cevapları okuyunca hüzünlendim özellikle elimizde çıkmadığına şükredelim hahahah yazana..

25 haziran 2022 16:25

6. ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim. hormonlarıma hiç baktırmadım nedenini bilemeyeceğim ama ellerimde ve el parmaklarımda da kıl çıkıyor. üşüngeçlik seviyeme bağlı olarak ağdayla ya da jiletle(gizlinot: sorry not sorry) alıyorum. insanların hayata kılsız adapte olabildiği bi dünya isterdim.

25 haziran 2022 16:35

7. Ben ellerimi almıyorum takmıyorum çok adam olana çok bile ama ayak çok göze batıyor

25 haziran 2022 16:42

8. Herkeste yok muydu bu ya

25 haziran 2022 16:46

9. A2 kurtadam herhalde

25 haziran 2022 18:00

10. Ben kendi kıllılığımı yazsam oturup ağlarsınız ayak el prmağimda olsa sadece keşke, sırtım, göğsüm, dekolte bölgem, göbeğim her yerim tüy :)))))

25 haziran 2022 18:47