ayda iki defa adet olmak mumkun mu?

selam herkese, 4 senelik evliyim ve artik cocuk dusunuyoruz; korunmayi birakali 1 adet donemi gecti. takvime gore 4 gun once yumurtlamis olmam gerekiyordu (ayin 6sinda) ancak dun acayip bir bel agrisi ile pembe lekelenmeler gordum, bugun ise devam ediyor hafif agrim ve kanla karisik akinti gibi bisey gelmesi. test yaptim tabi negatif, ama tam guvenmiyorum da cok erken olabilir diye. adetim cok duzenlidir ve olmama daha 10 gun var, doktora falan mi gideyim ne yapayim bilemedim, boyle bir sey yasayan var mi neden ayin ortasinda tekrar adet oluyorum acaba?

1. Süslüm evli değilim yani çocukla ilgili bir olayım olmadı ama Doğum kontrol hapı kullandığınızı varsayarak konuşacağım, ben de hapı bıraktığımda birkaç gün çok hafif kanamam olmuştu. Yan etkisi falan olabilir bilemiyorum. Umarım istediğiniz gibi gider her şey :)

10 aralık 2019 11:18

2. doğum kontrol hapı ile korunmadım prezervatif ile korunuyorduk hep şimdiye kadar, hiç de hap almadım dolayısıyla hormonel olarak erken hastalanmam pek mümkün değil, insan umutlanıyor ama bir yandan emin olamıyorum çünkü internette regl gibi değil diyor yerleşme kanaması için ama kanamam ağır olmasa da ufak tefek parçacık gibi şeyler geliyor, o yüzden tereddüt etmiyor değilim.

10 aralık 2019 11:22

3. Süslüm yerleşme kanaması gibi geldi bana. Bi kan testi yaptırın bebek için(hamile olabilirsiniz

10 aralık 2019 11:24

4. Süslüm yerleşme kanaması da olabilir, 4 gün geç yumurtluyor da olabilirsin, bazen ağrı ile birlikte yumurtlama kanaması da görülebiliyor çünkü, kanamanda artış olmadığına göre regl değil gibi, gebelik testlerine regl dönemin geçmeden çok da güvenme ama bi beta hcg yaptır yine de

10 aralık 2019 11:47

5. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur, bir kan testi yaptırın bence de ancak yerleşme kanamasında pıhtı olmuyor diye okumuştum, bir dönem ben de her ay regl mi yerleşme kanaması mı ikilemi yaşadığım için bakınıyordum internete. İnşallah sizinki regl değildir :)

10 aralık 2019 16:49

6. maalesef reglmis.. :/