aylar sonra istek atan ex anlamsızlığı?

merhaba enn klişe konulardan biri hakkında danışmak istedim. bu ex ile 4 yıllık bir ilişkimiz vardı son yıllar uzak mesafedeydik. özetle kendisi yapamıorum.s.s diyerek ayrılmak istedi ve bana son sözleri seninle hiç bir şekilde iletişim kurmak istemiyorum sıfffır iletişim dedi. bu süreç beni çok üzdü çok kötü etkilendim. sonra işte klasik beni aldatmış bir süre önce benden ayrıldıktan iki ay sonra bu kişiyle fotoğraflar paylaşıldı baya aşk yaşıyodu. (bana bunları başkası anlattı ben hiç stalk yapmadım haberi geldi fjdjdj). ben bu süreçte kendime döndüm kendimi fiziken ruhen madden manen ne varsa artık daha iyi bir hale getirdim ve daha da iyi oluyorum. neyse aradan 10 ay kadar bi süre geçti bir baktım bildirim bi baktım istek atmış..(ve bana istek atmasıdan bir hafta önce onunla görüşen biri onun ilişkisinin devam ettiğini söyledi) hiç tepki vermedim duruyor istek öyle iki hafta olmuş. bunu sileyim mi yokmuş gibi mi yapayım bunun amacı nedir benden daha ne istiyor nedir yani gel bak yeni sevglmle ne kadar mutluyum falan mı demek istiyor?? burada gerçekten çok mantıklı ilişki tavsiyesi veren insanlar var tavsiyelerinizi bekliyorum

1. Ay boşverin süslü olta atıyo işte, siz güçlü göründükçe ilgi çekmeye çalışıyo çocuk.Oyuna zaten gelecek bir insan değilsiniz, aklı başında bir insansınız.O yüzden bence hiçbir şey yapmayın öylece kalsın isteği.Umursamamanız onu daha çok çıldırtacaktır.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

5 eylül 2022 02:03

2. Terkedenlerin dönmesi asla şaşmaz, bence istek yokmuş gibi davranın.

5 eylül 2022 08:32

3. aylar mı...... eski sevgilim ile ayrılalı 5 sene oldu süslü. tam 5 sene. geçen hafta istek attı. kısaca erkekler biraz şeydir

5 eylül 2022 09:07

4. a4 süslüm, valla ben hiçbir şey yapmadım geçen 5 senede. ne stalkladım ne ortak arkadaşlarımıza adını vs geçirdim. ya düşünmedim bile. ayrılmak isteyende kendisiydi hiçbir şey yokken ortada, hatta tatilden yeni dönmüştük falan.. ayrılıktan sonra hiç etkileşimimiz olmadı, denk gelmedik. hayatlarımız da bambaşka yönlere gitti. ama geçen hafta durduk yere şak diye instagramdan istek yolladı sonra geri çekti bir daha yolladı falan isteği sildim engelledim hikaye böylece bitti.

5 eylül 2022 10:25

5. kesinlikle katılıyorum a4 süslüm. ss sana en büyük tavisyem süslüm hayatına devam et. geçmişte kalan adamdan hayır gelmez. karşına emin ol çok daha iyileri çıkacak, o zaman iyi ki diyeceksin.

5 eylül 2022 10:41

6. Çok teşekkür ederim herkese ben de sizin gibi düşünüyorum kendisini geri istemiyorum. A3 bizim hikaye de benzer ortada bir şey yokken ayrılması tatil dönüşü ayrıldı bir de aynı şekilde dhdjdk ben sadece istek atmasına şaşırdım çünkü o kadar kararlıydı ki yani tavrı hali bir görseniz hayatının en doğru kararını veren bir insan sanırdınız ve kendisi bir de mantıklı ilkeli olduğunu söyleyen biri falan. O kadar lafını yiyip böyle bir şey yapmasını beklemiyordum ama zaten ben aldatılmayı da beklemiyordum dhdjd. Neyse herkes kendi yolunda mutlu olsun bu yaptığına takılıp aylardır iyileşmek yolunda aldığım yolun boşa gitmesine izin veremem. Çok teşekkür ederim

5 eylül 2022 13:39

7. umarım hep mutlu olursun ss süslüm, senin için en güzelini diliyorum <3