aynı anda iki kişiye aşık olmak mümkün mü?

merhaba kızlar. zor bir durumdayım. bir tarafta kaç yıllık sevgilim çok emek verilmiş ama artık aynı heyecanı vermeyen ilişki diğer tarafta kalbimi hoplatan her hareketiyle kendimi iyi hissettiren yeni bir adam. ben adamdan uzak durmaya çalıştıkça benimle flörtleşiyor. uzun ilişkinin verdiği sıkılmışlıktan kaçıp heyecan aramak mı acaba bu? peki iki kişiyi aynı anda sevmek mümkün mü? siz olsanız kimi seçerdiniz? ikisinden de kaçasım geliyor öyle bunalmış durumdayım bu çelişkiden ve aldatma hissinden. ne yapmalıyım kızlar?

1. Bu hislerle kimseyi hayatınızda tutmamalısınız, samimiyetine güvendiğim kişinin hislerinin aslında böyle olduğunu bilsem yıkılırdım. Zaten sizin açınızdan da sağlıklı bir durum değil. Ama diyelim ki ilişkinizi bitirdiniz diğer kişiyle de hemen bir flört duruma bile girmenizi tavsiye etmem, kendinizi dinlemek için süre vermelisiniz kendinize. Sizin sadece biraz kendinizi, hislerinizi, aradığınız şeyi anlamaya ihtiyacınız var, heyecana değil. Umarım en doğru kararı verirsiniz.

23 temmuz 2018 21:01

2. Umarım sadece karşınızdaki adam flört etmeye çalışıyordur. Aksi halde uzun ilişkideki sevgilinize üzüleceğim.

aynı anda iki kişiye aşık olmazsınız, ikincisi rutinden sıkılıp heyecan arayışından başka bir şey değil.

23 temmuz 2018 21:06

3. Biliyorum kızlar zaten kendimi iğrenç hissediyorum :( ama ne yardan ne serden de geçemiyorum of of :(

23 temmuz 2018 21:09

4. Sevgilimle uzak mesafeyiz süslü. Bunun sıkılmışlığının da payı olabilir diye düşünüyorum. Çok yoruldum mesafelerden artık.

23 temmuz 2018 21:14