aynur&aygül saç ve makyaj stüdyosunda gelin/kına saç makyajı yaptıran var mı, memnun kaldınız mı?

paylaştıkları makyajlar mankenlere yapılmış makyajlar olduğu için emin olamadım. bir de çok ağır makyajlar mı yapıyorlar genel olarak?

1. favori kuaförlerimizden biri.. memnun kalmayan gelin görmedim

9 mart 2022 11:55

2. ay süslüm kına zamanımda kapalılarmış ya :(( başka neresi olur ki, var mı tavsiyen? 25 ağustos'ta izin günlerine geliyormuş komple stüdyoyu kapatıyorlarmış, aşırı saçma değil mi ya?

9 mart 2022 11:57

3. bayrampaşada aynur aygül kadar meşhur olan nevesta kuaför var. ayten velioğlu var. bir de ayten velioğlunun yetiştirdiği şeyma sanat var instagramı hairmakeupseyma olması lazım arkadaşım pandeminin ilk geliniydi ve bu meşhurlar fiyatta uçmuştu. şeymayı tercih etti saçına makyajına bayıldık hatta ondan görüp gidenler oldu sonradan

9 mart 2022 12:05

4. ay teşekkürler süslüm. nevesta oturduğum sitenin altında hemen amainstagramına bakınca herkesin kaşını aynı şekilde yapıyor ve beğenemedim onu. şeyma ve aytene bakayım bir, çok teşekkürler

9 mart 2022 12:20

5. Yenidoğanda dilay çınar saç tasarım diye bir yer var az evvel denk geldim daha önce hiç duymamıştım ama belki oraya da sorabilirsin güzel bir yere benziyor

9 mart 2022 17:15