ayrılık mesajına cevap vermeyen sevgili?

defalarca ondan bu sekilde ayrildigim icin barisacagimi mi düşünüyor yoksa cidden mi takmıyor?severek ayrıldım ama artik tahammülüm kalmadi gerçekten.boyle tepkisiz kalmasina iyice deli oldum

1. Olabilir süslü,genel tavrı bu zaten.ben de takmıyormus gibi yapıyorum artık

13 ağustos 2019 16:28

2. Ben erkeğim ama şöyle karşı taraf tepki versin, çılgına dönsün diye yapılan hamle, blöf ve davranışlar çok belli oluyor. kılımı bile kıpırdatasım gelmiyor. Öyle ciddiye alamıyorum ki cevap bile verilesi değil aslında. Bu arada erkekleri temsil etmiyorum bunlar benim fikirlerim. Sevgiliniz deli olun diye yapmış bile olabilir. Öyle çocukça duruyor çünkü. Çocukça duran Mesajla ayrılmak değil yalandan ayrılmak.

13 ağustos 2019 16:36

3. Bu soruyu bile taktiginiza göre cevap atsa da konuşsak diye bekliyorsunuz barışmak için.

Yazamayin çünkü yalama olmuş kendi iliskimden biliyorum. Barışacak olsanız bile o arasın sizin peşinize düşsün. Eğer adım atmazsa salın çünkü onda bişeyler bitmiş demektir

13 ağustos 2019 16:41

4. Aslında bu sefer gerçekten ayrıldım anonim 3.sadece başından beri mi böyleydi,görememişim bir şeyleri onu anlamaya çalışıyorum.barismak istese barismiycam zaten ona da söyledim.tesekkur ederim

13 ağustos 2019 16:42

5. Anonim 4 simdiye kadar yasadiklarimizin gercek olduğuna inanmak icin yazmasini bekliyorum galiba.yoksa barismak istemiyorum cok yıprandım

13 ağustos 2019 16:44

6. Barışınca güncelleyin burayı

13 ağustos 2019 16:47

7. Barışmak istesem su an gururumu hiçe sayıp elimden geleni yaparim,defalarca yaptım çünkü daha önce

13 ağustos 2019 16:52

8. Sevgiliniz olsam ben de yazmazdım. İlk kez olan bir şey değil çünkü alışmıştır. Hem yazsa bu yalnızca sizi tatmin eder ama şimdi yazmadığı için sürekli bunu düşünüp sinir olacaksınız.

13 ağustos 2019 17:02

9. Tabi ki alışmıştır onun yerinde kim olsa sallamaz zaten.bu sefer ciddiyim umarım bunu anlaması geç olmaz

13 ağustos 2019 17:06

10. Anonim 6 sinirli degilim bu arada hayal kırıklığı yaşıyorum