ayrılık sonrası instagramdan unflamak ya da unflamamak?

kızlar bir hafta önce ayrıldık. 2.5 yıllık bir ilişkiydi. ortada sevgi vardı gerçekten ama onun sorunlu aşşşşırııı kısıtlayıcı engelleyici hareketlerine dayanamayıp ayrıldım ortaktı aslında bir süredir anlaşamıyorduk ve ayrıldık. ortada bir kin nefret yok. bir derdin sıkıntın olursa burdayım diyerek ayrıldık. ama bitti bende tamamen barışmak falan ihtimal bile değil hani. sizce instagramdan çıkarmalı mıyım? yani unflamak durduk yere saçma geliyor ama bir yandan da takipleşmek daha saçma. hani hayatımızdan çıkmışız iletişimimiz yok vs görüşmüyoruz bitmiş yani sonuç olarak ve storylerine bakmak ne biliyim orda durması falan tuhaf geldi. ne düşünüyorsunuz bunla alakalı?

1. yok süslü aslında öyle bi özlemim vs yok. tamamen bitti bende. sadece içimde hayatımda tamamen bitmişken instada ekli olmak tuhaf geldi

15 ekim 2019 21:39

2. Sürekli onu görmek,onun orada olduğunu bilmek bir zaman sonra takıntı yapabilir. Bir şey hissetmesen de bakmak istersin,durum böyle olunca hayatını etkileyebilir. Fakat güzel ayrıldık da diyorsun, iki buçuk yıllık bir ilişkiymis, takıntı derecesine getirmeden bir müddet daha kalabilir. Fakat bu hayatına alacağın kisileri ve hayatını etkilemesin.

15 ekim 2019 21:53

3. süslü unflamak bir tepki vermek gibi olduğu için haber vererek unfla düşüncesine +1

ama ben eski sevgilimi her yerden sessize aldım böylece gönderi story tivit falan görmüyorum hiç aklıma düşmüyor ama aynı zamanda bi tepki de vermemiş oluyorum. bu yöntem daha mantıklı geliyor bana

16 ekim 2019 01:04

4. İletişim bittiyse listede tutmaya gerek yok. Engelleyip engeli kaldırın böylelikle ne siz onu takip etmiş olursunuz ne de o sizi.

16 ekim 2019 09:08