bıyık ve çenesine lazer yaptıran var mı? memnun kaldınız mı?

çok fazla kişi iğneli epilasyon işe yaramıyor ve iz kalıyor demiş.

1. Lazer yaptırıyorum ama seans sayısı çok uzun. Hâlâ bitmiş değil incelme ve azalma var ama.

7 haziran 2020 18:45

2. Ben şu ev tipi philips lumea için çok güzel yorumlae okudum. Normal iple ağdayla alıp biraz vakit geçince bu cihazla uygulama yapıyorlarmış. 15 güne kadar çıkmıyor diyorlar. Uygalama sayııs arttıkça çıkma süresi uzuyormuş. Dışarıda yapılan uygulamalarda tetiklenme yanık bir sürü problem okudum. Lumea daha güvenli geldi bana. Ama kışa doğru başlayacağım.

7 haziran 2020 18:48

3. Ben yaptıyorum süslü. Çene bölgemde simsiyah kıllar vardı ve günlük çıkıyorlardı son zamanlarda. Bu durumdan bıkınca lazere başladım. Tüm yüzüme yaptırıyorum. o günlük çıkan kıllar yok oldu. Artık incecik çıkıyor ve çıkması 5 ayı buluyor. Bu benim için büyük rahatlık oldu.

Bıyık bölgemde %70 azaldı diyebilirim. Yine çıkma süresi uzadı, çıksa da çok belli olmuyor. 1-1,5 ayda kuaföre vereceğim parayı veriyorum üstelik, bütçem açısından da rahat oldu.

7 haziran 2020 19:08

4. diğer yorumlardan anladığım kadarıyla tüyler yayılıyor muymuş neymiş sanırım başa yerlerde de çıkıyormuş. favorilere uygulanabiliyor mu peki lazer ya da lumea?

7 haziran 2020 19:09

5. 5 sene once daha once hic dokunmadigim yuz tüylerime lazer yaptirdim 7 8 seans da gittim azalacagina artti. Lazer yaptirdigim donemde sıkıntı yoktu fakar yüzümü yaktıklarinda tovbe ettim bir daha gitmedim 1 yil icinde killarim kalin kalin cikmaya ve yayilmaya basladi. Suan hic olmayan yerlerimde bile erkek sakali gibi kil var o yüzden kimseye lazer onermem. Suan igneliye gidiyorum 4 seans oldu yavas yavas incelme ve azalma gozlemlemeye basladim. Yine de siz bilirsiniz iyi arastirin.

7 haziran 2020 19:15

6. a5 tüylerin yayılması lazer yaptırılan yere göre mi değişir yoksa kişiden kişiye mi acaba :(

7 haziran 2020 19:19

7. Benim okuduğum ve araştırdığım kadarıyla - ki gerçekten çok mesai harcadım bu konuya - yüzüne lazer yaptiranlarin %99 u benimle ayni durumda. Duzenli lazer yaptirirken fark etmiyorsun bu durumu ama gitmeyi birakinca eskisinden beter oluyor ben cok pişmanım.

7 haziran 2020 19:29

8. diğer bir süslü philips lumea kullanmış acaba lazerden ne farkı var

7 haziran 2020 19:37

9. Lumea vs gibi aletler ipl teknolojisi diye geçiyor modern agda yani. Kullanimi rahat, çıkış süresini uzatıyor vs gibi artilari var ama bitirme azaltma gibi bir vaadi yok zaten. Yayma,kalinlastirma konusunda kullanmadigim icin bir sey diyemeyecegim.

7 haziran 2020 19:40

10. Kılların yayması bence ince ise oluyor. Benim yüzümde mesela elmacık üstü ince oldugu için oraya lazer atışı yapılmıyor. Tüm yüzüme yaptırıyorum ben ama benim yükümdekiler siyah ve kalın erkeksi kıllardı. Bence yüz lazeri bu tarz kollar da etkili ama ince tüyleri costurabilir. Ve dediğim gibi uzun seanslar sürüyor. 20 seans olmuştur benim çok çok azaldı inceldi ama tamamen bitmedi. Kuaföre vereceğim parayı lazere veriyorum. 3 ayda 1 gidiyorum üstelik.

7 haziran 2020 19:50