başlangıç düzeyinde keman markası/alacak yer veya aranacak özellik ve öğretmen tavsiyesi?

iyi geceler herkese^^ilkokul zamanlarımda bir süre keman çaldım ancak sonra devam edemedim.şimdi yeniden başlamak istiyorum başlangıç düzeyinde biri için marka olur alacak yer olur her türlü önerinize açığım,ikinci el keman da alabilirim sorun olmaz(gizlinot: satanlar link atabilir ). ayrıca izmirde önereceğiniz keman kursu ya da öğretmen varsa sevinirim,ilk tercihim özel ders, öğrenciden de ders alabilirim.

1. Suslu bende bir adet kullanmadığım başlangıç seviyesi keman var sana satabilirim istersen 100 tl ye

28 mart 2019 00:40

2. İsterseniz detayları varsa linki falan mesaj atın süslü araştırmaya henüz yeni başladım zaten neden olmasın :)

28 mart 2019 00:42

3. Eğer gerçekten çalmak istiyorsanız ve bütçeniz varsa başlangıç seviyesi yerine orta düzey bir şey bakın bence. Hem iki kere masraf yapmazsınız hem de ses kalitesi sizi teşvik eder. Gerçi ilk anonimin verdiği fiyat çok uygun ama kemanı denemek gerek tabii. Kursa başlayacaksanız da hocanız sizi yönlendirir keman konusunda, acele etmeyin almak için. Kursa sonra başlamayı düşünürseniz de Ağaç cinsi, hareler ve cila önemli. Almadan önce mutlaka deneyin siz de bilirsiniz zaten. Kemanın çalındıkça sesi açılır ve güzelleşir, ikinci el iyi bir keman başlangıç için masraflı olur bence. Cangöz gibi yerlerde deneyip internetten araştırarak almak mantıklı olabilir.

28 mart 2019 01:53

4. Süslü sakın başlangıç seviyesi alma inanılmaz başın ağrır.biraz para biriktir ve iyi birşeyler al.benimkinin markası valencia’ydı.önerebilirim güzel kemanları var.

28 mart 2019 02:13

5. (yazar: Morello) ve (yazar: hic opmim canim spordan yeni geldim) çok teşekkür ederim. Aslında özellikle ikinci el almak istiyorum temiz kullanılmış çatlağı kırığı olmayan bir şey olursa hem sesi daha güzel olur diye, haklısınız hocayla konuşup onun da yardımıyla daha orta seviye bir keman almak daha mantıklı olacak.

28 mart 2019 19:15