babam erkek arkadaşım olduğunu öğrendi ?

babam bu gün erkek arkadaşım olduğunu öğrendi. bağırdı baya bende ağladım sonra konuşmaya başladım. neden büyüdüğümü birilerini sevebileceğimi falan kabullenmiyosun dedim bana ben senden sadece üniversiteyi bitirmeni sonra böyle şeylere kafa yormamı istiyorum, senin turşunu kurmayacağım. mezun ol, işini eline al ondan sonra isteidğin şekilde hayatına devam edebilirsin, benle yaşamak zorunda da değilsin dedi. üniversiteden sonra sevgilim olmasına kafayı takmış durumda, ilgimi okuluma ve derslerime vermemi istiyor. aramız limoni gibi. başınıza böyle bir şey geldi mi? sizce bir daha konuşmayı denemelimiyim yoksa oluruna mı bırakayım? lütfen yobaz, geri kafalı vs demeyin. herkesin aile yapısı, görüşü farklıdır. sadece fikir istiyorum.

1. Çalışmaya başladıktan sonra ayrı eve çıkabileceğinizi ve sevgiliniz olmasına da bir şey değmeyeceğini söylemiş. Bence bu geri kafalılık değil zaten. Sadece babalar kızlarının sevgilisi olması fikrinden hiçbir zaman hoşlanmıyorlar. Oysa ki ortaokulda bile vardı. :d merak etmeyin anlayışlı birine benziyor, aranız düzelir. Siz de ona yalan söylemeyerek güvenini kazanmış ve şuanki sevgilinize karşı sempatisini de arttırmış olursunuz.

3 mayıs 2020 22:14

2. Benim annem de lise sonda öğrenip kendince triplere girmişti şuan hala bilmiyor ama tahmin ediyordur. benimki daha çok alışık olmadığından tepki göstermişti sizinki sorumluluklarınızı aksatacağınızı düşünmüş sanırım. tekrar konuşmaya çalışın içiniz böyle rahat edecek gibi gözüküyor. ben sevgilim var diye sorumluluklarımdan kaçmıyorum onların bilincindeyim bu durum yüzünden ilgimi kaybetmeyeceğim asıl böyle istemediğim şekilde sonuçlanırsa mutsuz olacağım ilgimi derslerime veremeyeceğim de

3 mayıs 2020 22:15

3. Anonim1 süslücüm üniversite 3.sınıfım artık 4 olacağım eklemeyi unutmuşum. Kaç yaşına gelmişsin hala baban karışıyor mu falan diyenler çıkar diye yazmıştım ama yaşı unutmuşum:)))

Anonim2 kpss çalışmam gerekiyor ve çalışmıyorum büyük ihtimalle ikisini bağdaştırıp öyle söyledi süslücüm. Konuşmak istiyorum ama dinlemez ve iyice sert çıkar diye korkuyorum.

3 mayıs 2020 22:21

4. o zaman ders çalışmaya başla bir süre gözüne ders çalışıyor olarak gözük öyle konusunu aç

3 mayıs 2020 22:22

5. a1 hayır öyle dememiş. klasik baba tavrını takınıp günü kurtarmaya çalışmış. adım gibi eminim bu kız okulunu bitirip ben sevgilimle aynı evde yaşamak istiyorum dediğinde yine kavga kıyamet kopar (babanızı tanımadan stereotipik yorum yapıyorum, kusura bakmayın soru sahibi. umarım ben haksızımdır da babanız daha modern görüşlü ve özgürlükçü bir insandır). bence tekrar konuşmayı bir süre denemeyin. dersinize odaklanın ama gerçekten odaklanın. babanızın eline koz vermeyin, 3.80 ortalamayı önüne koyduktan sonra neye kızabilir ki eğer derdi sadece okulsa. hala kızıyorsa (ki benim tahmin ettiğim gibi biriyse kızacak) sorun zaten sevgiliniz olması değil.

3 mayıs 2020 22:38

6. Anonim 4 bu olay olmadan önce de kendimi geçindirecek maaşım olduktan sonra ayrı eve çıkabileceğimi, görevinin kendi ayakları üzerinde duracak bir evlat yetiştirmek olduğunu söylüyordu zaten. Yani sevgilim olduğunu öğrendiği için söylemedi böyle bir şeyi ayrı eve çıkma fikrimi taa lisedeki hayalim olduğu için o zamandan beri destekliyor. Normalde sert bir adam değil fakat dediğim gibi ders ve okul konusunu aksatmaya tahammülü yok.

3 mayıs 2020 22:43

7. Anonim4 süslü sizce şuan konuşmamalımıyım yani? Çok arada kaldım olayın sıcağıyla konuşup hem daga çok kavga etmekten hemde olay olup bittikten sonra konuşunca ne diye konusunu açıyorsun gene demesinden korkuyorum. Belkide hiç bir şey demeden ders çalıştığımı göstermeli ve içten içe pna kanıtlamalıyım

3 mayıs 2020 22:54

8. Hayatinizin her aninda yogunlasmaniz gereken bir sinav, proje vs bir sey olabilir yastan bagimsiz olarak. Kac yasina gelmis insana derslerine kafa yor demek sacma. Sevgiliniz olup yine isinize dersinize odaklanabilirsiniz. Evli olup okul okuyanlar da var ornegin. Bu mantik bana hep sacma gelmistir yani o zaman butun arkadaslarimizla da gorusmeyi keselim.

Bence babaniz durumdan hosnut degil ve kendince bahane bulup kendini hakli cikarmaya calisiyor. Universiteden sonra dedigi de evlenmeniz yani biriyle sevgili olarak takilmaniza yine karsi cikacak gibi. Kafa yapisini degistiremezsiniz o yuzden bence ayrildim deyin rahatlayin.

3 mayıs 2020 23:05

9. Anonim5 süslü yalandan nefret eder her İnsan gibi ve bende kendisine yalan söylemek istemiyorum. Bu arada kendisinin yobaz olduğunuda düşünmüyorum. Halalarımın okullarından sonra sevgilileri olmalarına izin vermiş, akrabalar arasında büyük çatışma yaratan yabancı damat problemini herkese babam kabul ettirdi, halalarımdan birine boşanıp kendine yeni bir düzen kurması için yalvaran ve destek olacağını söyleyen kişi yine babam. Kendiside üniversiteden mezun olup kendi param olduğunda kendi hayatımın kendi kurallarıma göre olacağının bilincinde. Üniversite okumayıp bir erkek tarafından ezilmemem konusunda son derece takıntılı ve sevgilimle hemen evlenmemi istemiyor. Tartışma arasında illa 30 dan sonramı evlenmeliyim diye bağırdım, bana genç yaşta hayatını bi salağa adayıp evlenmekte neyin nesi diye çıkıştı baya. Erken evliliğe vs.de karşı. Bu yüzden bu konu hakkında çok yorum istemedim, babamın genel tutumunu anlatmak istemedim buraya. Umarım anlatabilmişimdir.

3 mayıs 2020 23:13

10. Babaniza yobaz demedim ben zaten. Ama belli ki kendi kurallarini uygulatmayi seven bir adam. Kendince nedenleri olabilir tabi ki. Ama ben acikcasi kendini derslerine ver gibi bir nedeni sacma buluyorum. Ayaklarinizin ustunde durmanizi istemesi guzel ama biraz dedigim dedik biri gibi gozukuyor. Boyle insanlara karsi iki cozum yolu vardir 1) isyan cikarmak 2) huyuna gitmek. 1.yi yapmayacak gibi duruyorsunuz o yuzden ikinciyi onerdim ben.

3 mayıs 2020 23:30