babam sürekli bana hakaret ya da küfür ediyor? size yapılsa ne yapardınız?

adama tek kötülüğüm dokunmadı. cevap bile vermiyorum. üniversiteyi il dısında okudum. bir kere olsun beni aramadı. ben de hassas bir insanım. 3 tane psikiyatri ilacı kullanıyorum. hasta oldugumu da bilmesine rağmen deli, rahatsız, herkes rahatsız oldugunu anladı diyor halbuki zararsızım, uyumluyum. kimse bu kız hasta demez. üniversiteye hazırlanırken de bir bok kazanamazsın diyordu. halbuki çok başarılıydım.

1. Karşılık vermezsen daha sürer böyle.

6 aralık 2025 00:17

2. mahvetti soru beni

6 aralık 2025 01:36

3. Baban hem kötü bir insan hem de psikolojisi bozuk. Normal bi insanın yapacağı hareketler değil. İlk fırsatta kendinize ayrı bir hayat kurmaya çalışın, ekonomik bağımsızlığınızı kazanınca ayrı yaşayın. Sonra da ilişkinizi ya kesin ya da minimumda tutun. Yaşlanıp düşkün duruma gelince de vicdan yapıp bakımını üstlenmeyin ne hali varsa görsün.

6 aralık 2025 07:44

4. Armut dibine düşer diyip üstelemeyin ve derhal o hapishaneden kaçmanın yolunu bulun.

İlaç kullanmanın, psikolojik sorunlar yaşamanın da ayıp ya da kötü bir yanı yok. Diyabet biri yanımızda şeker iğnesi vurunca ahey ahey şuna bahh yapmıyorsak psikolojik ilaçlarda da aa deli bu demenin alemi yok.

6 aralık 2025 09:08

5. anneniz sizi destekliyor mu? yanınızda mı?

o evden kurtulmaya çalışın süslü

6 aralık 2025 09:50