babama söylemeli miyim sevgilim olduğunu?

merhaba, muhafazakar bir babam var. erkek arkadaşım olduğunu hiç bir zaman bilmedi. 2 yıla yakındır bir ilişkim var ve askerden döndüğünde evlenmek istiyoruz. ne zaman ve nasıl söyleyeceğimizi bilmiyoruz. annem bile ne tepki verir hiçbir fikrim yok diyor. askerden dönmesine az kaldığı için yakında haberi olması gerek. böyle bir babası olan ve söylemiş olan var mı? ne şekilde söylemeliyiz? arkadaşlarım ufak ufak tencere tava falan al diyor ama babamdan çekindiğim için alamam bile. kendi açık görüşüm ve babamın baskıcılığı arasına sıkıştım kaldım. yoksa askerden dönüp iş bulduğunda direkt tanışmak istiyorlar şeklinde mı açılmalı konu. tecrübelerinizi paylasirsaniz çok mutlu olurum.

1. Annen babana çıtlatsın bence.yaşın küçük mü süslüm

24 kasım 2019 21:47

2. Süslü yaşın kaç

24 kasım 2019 21:48

3. 24 yaşındayım süslü. Muhtemelen annem söyleyecek ama o da o kadar tecrübesiz ki ne diyeceğimi bilmiyorum diyor.

24 kasım 2019 21:49

4. Is bulup isini oturtmadan siz de evlilik dusunmeyin zaten. Bu bir sure alacaktir. Babaniza  evlenmeye net olarak karar verdiginizde ve maddi manevi hazir oldugunuzda soylersiniz. Tencere tava kacmiyor yani yeter ki para olsun her zaman alinir. Aileler isin icine girdi mi en guzeli isin uzamamasi o yuzden ne kadar son anda soylenirse o kadar iyi.

24 kasım 2019 21:50

5. Bu arada döndüğünde hemen iş bulabileceğini düşünüyor. Hemşire ve şimdiye kadar iş bulmak konusunda sıkıntı yaşamadı hiç. Benim de işim gücüm var uzun süredir. Evlenmek için tek aşmamız gereken babam yani.

24 kasım 2019 21:51

6. İş bulması uzun sürse bile ben iyi kazanıyorum açıkçası, bu yüzden biraz rahatım. Yine de o iş bulana kadar bekleyelim mi kesinlikle?

24 kasım 2019 21:53

7. muhafazakar kesim evliliğe çok anlam yüklediği için evlilik denildiğinde akan sular duruyor genelde. babası çok geri kafalı bir arkadaşım vardı, evleneceğini söyleyerek açıkladı ilişkisini babasına. açıkladıktan 1-2 ay sonra da babasının acele ettirmesiyle evlendiler zaten. eğer gerçekten evlilik yolundaysanız direkt evlilik üzerinden girin konuya.

24 kasım 2019 21:53

8. Askerlik bitsin bi isi gucu halletsin oyle soyleyin.Tabi annenize çıtlatin konuyu biraz bu evrede .Damat adayini anlatin ona ki isıniz kolay olsun

24 kasım 2019 21:59

9. A6 vay be ne muhafazakar babalar var dedirttin. Ben de ayni kafayla hemen evlendiriir bunlar beni diye söyledim. Ya ayril, ya da evlen ama yuzune bakmayiz noktasindayiz su an.

Bence askerden donmesini bekle suslum. Tanismak isterse adam olsun en azindan, seni darlamasinlar o gelene kadar.

24 kasım 2019 22:01

10. Süslü annemin haberi var. Ben öğrenciyken evime geldiğinde tanışmak istemişti, tanıştırdım ben de.

24 kasım 2019 22:02