babaya sevgilinin olduğunu söylemek?

kızlar merhaba. öncelikle neden anonim olarak sorduğumu söyleyeyim, gelecek yargılamaları göğüsleyecek kadar güçlü hissetmediğimden :( yaşım 25, çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum ama ailem ile yaşıyorum. erkek arkadaşım henüz çalışmıyor. bu zamana kadar hep dur bir işimiz olsun da öyle söylerim babama dedim durdum. şimdi sevgilim de işe başlayınca görünür bir engel kalmamış olacak ama ben babama bir sevgilim olduğunu söylemeye aşırı korkuyorum :( sizler babanıza sevgiliniz olduğunu nasıl söylediniz nasıl tepkiler aldınız? bu yaşıma kadar hep kaçak göçek yaptım bunları ve şu an nerdeyse tüm arkadaşlarım beni eleştiriyor, bu ne ya çocuk musun sen diye. gerçekten nasıl yaptınız bunu, yani ben ilk söze bile nasıl girilir bilmiyorum. buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

1. benim annem benim olmadığım bir an babama söylemişti. annem de duruma ses çıkarmadığından ve bundan rahatsız olduğunu vs söylemediğinden dolayı babam anneme de güvenerek sorun çıkarmamıştı. gerçi sizin yaşınız bana göre daha büyük, belki de sizin yüz yüze söylemeniz daha iyidir.

2 kasım 2017 20:10

2. Eğer erkek arkadaşınla ileriye dönük bir planın yoksa şimdilik bence söyleme.Çünkü babaya anlattığında belli bir süre sonra işin ciddiyete dökülmesini bekliyorlar.Bu sefer eve geç kalmaların,çok gezmelerin göze batıyor.Sen bilirsin tabi süslücüm.Aile yapını bilemiyorum ama benim etrafımda tanık olduğum tepkiler genelde böyle oldu.

2 kasım 2017 20:18

3. Benimki zatem anlıyordu ben ufak tefek çeyizler alıyordum çünkü:d

Bi gün anneme bu kiz bi seyler alip duruyor birisi mi var diye sormus. O da anlatmis.

Annem anlatmasa ben zaten anlatacaktım. Kafamda kurup duruyordum yalniz oldugumuz bi an söylerim diye ama o benden once davranip anneme sormustu :)

Siz de anneniz araciligiyla yapabilirsiniz en rahati :)

2 kasım 2017 20:49