bakire birine ilk cinsel ilişkisi için neler önerirsiniz?

her şey olabilir temizlik bakım parfüm iç çamaşırı özgüven aklınıza ne gelirse

1. Uzuuuun uzuuuuun opusun. Uzun on sevisme islakligi arttirir, penisin iceri girmesini kolaylastirir. Ha bir de partnerinizin hoduk olmadigindan emin olun.

25 mayıs 2020 12:24

2. Iki tarafin da anlayışlı olması gerekiyor kimsenin ilk iliskisi mukemmel degildir bunun bilincinde olmak lazım. Aceleye getirmeden yavas yavas gelişmesi gerekiyor her şeyin.

25 mayıs 2020 12:29

3. Bir erkek için seksi iç çamaşırı giymeyin içinde rahatsanız kendinizi iyi hissediyorsanız giyin, bence özel bölge için kılsız olmalıyım takıntısı yapmayın pürüzsüz seven 1-2 erkeğe rastlamışımdır, buluşmaya gitmeden duş alın kimse karşısında ter kokan birini istemez sizde istemezsiniz, karşınızdakine rahatsız hissettiğinizi ya da şu şekilde rahatım dediğiniz şeyleri söyleyin, tek bir pozisyona takılı kalmayın, misyoner herkes için ilk ilişkide doğru pozisyon olmayabiliyor ben üstte rahat etmiştim mesela yani deneyin, ön sevişmeyi uzun tutun ki bunu her sekste yapın sadece ilkinde değil, bir şeyleri sadece karşınızdaki istiyor diye yapmayın sizin istemenizde önemli, konuşun açıkça ne istediğinizi anlatın

25 mayıs 2020 12:37

4. evlenmesini.

25 mayıs 2020 12:38

5. Karşısındaki kişiyi iyice tartıp biçmesini, kendisine cidden değer veren biriyle birlikte olmasını, 22 yaşından küçükse hatta iyi düşünmesini, acele etmemesini ve tekrar Karşısındaki kişiyi iyice tartıp biçmesini

25 mayıs 2020 12:45

6. Korunmasını, karşı taraf korunmak istemezse yapmamasını, kötü sonuçlar doğduğunda ailesine söyleyemeyecek biriyse kendi ayakları üzerinde durmaya hazır olmasını ve tekrar Karşısındaki kişiyi iyice tartıp biçmesini

25 mayıs 2020 12:47

7. En önemli şey korunmak, korunmayacak biriyle olmayin asla. Ay hissetmiyorum vs diyerek sizi manipüle etmesine de müsaade etmeyin

25 mayıs 2020 14:13

8. ne kadar hadsiz insanlar var ya. yüzleri kızarmadan ''evlenmesini'' yazmışlar. milletin yapacağı seksin derdine düşmek ne kadar aşağılık bir durum. kadın size evlilikle ilgili bir soru sormamış. size ne kardeşim? süslücüm sen bu ahlaksız ahlak bekçilerini kafana takma. sonradan travmatik bir anıya dönüşmemesi için anlayışlı ve kibar biri ile yapman çok iyi olur. ben ilk cinsel ilişkimde gerginlikten yeterince ıslanamamıştım ve bu sebeple ilk 10-15 dk bir türlü içime girememişti mesela. o sırada acaba vajinismus muyum diye bile düşünmüştüm. ama karşımdaki kişi gayet düşünceli, anlayışlı birisiydi. beni daha da germeden, acele etmeden yavaş yavaş alıştırarak yapmıştık ve bir süre sonra gerçekten de rahat bir şekilde alışmıştım. iç çamaşırına gelirsek bence ilk seferden abartıp fantazi şeyler giymene gerek yok. soft renklerde, belki dantelli bir bralet-külot takımı hoş olacaktır. ilk seferden çılgın pozisyonlar, fantaziler deneyip hayal kırıklığına uğramaya da hiç gerek yok. son olarak fazla beklentiye girmemeni öneririm. ilk cinsel ilişki medyada, filmlerde vs. o kadar şişiriliyor ki filmlerdeki gibi büyülü bir şey yaşayacağını bekliyorsun. yaptıktan sonra çok büyük bir ihtimalle aman bu muymuş bu kadar abarttıkları şey diyeceksin :) kendini ay ben çok özel bi şey yaşamalıyım diye boşuna beklentiye sokup kasılmana gerek yok. eğlenmene, zevk almana bak. hoşuna gitmeyen, istemediğin bir şey olursa mutlaka partnerinle paylaş.

26 mayıs 2020 14:56

9. kimsenin derdine düşmedik genç bir kızı yaşayabileceği sorunlar sebebiyle uyardık. siz kaldırabildiniz diye herkes kaldırabilecek değil. işinize bakın ya yaptığınız şeye sahip çıkın.

27 mayıs 2020 13:39

10. Sorunun hiçbir yerinde genç bir kız olduğum yazmıyordu ki tavsiye istedim sadece

27 mayıs 2020 13:42