balayı tavsiyesi

kızlar balayı için odasında havuzu ya da büyük bir jakuzisi olan otel önerisi istiyorum. tavsiyesi olan var mı acaba??

1. Adam&eve antalyada balayı oteli zaten mutlaka bakın derim

3 mart 2016 13:21

2. lokasyon olarak nereyi düşünüyorsunuz ? bütçenizi bilmiyorum, konsept olarak 5 yıldızlı her şey dahil sistem tatil köyü mü butik otel mi istiyorsun tam bilmiyorum ama

(link: http://kaspeninsulagardens.com/gallery/ peninsula gardens) odasında havuz olsun dediğin için aklıma ilk gelen yer oldu. bir çok odasında havuz var. butik otel aynı zamanda the times'da best for yoga and relaxed luxury oteller arasında seçilmiş sanırım tam bilmiyorum. ayrıca kaş ve kalkanda istediğin tarz oteller bulabilirsin. herşey dahil sistem tatil köyü istersende (link: https://www.google.com.tr/search?q=maxx+royal+maldiv+villa&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwibx9Oyp6TLAhVL3SwKHYcSBJYQ_AUIBigB maxx royal maldiv villa) bence buraya vereceğin parayla maldivlere gidersin orasıda ayrı. yurt dışı istersende italya / amalfi'yi tavsiye ederim. umarım işine yarar.

3 mart 2016 13:37 3 mart 2016 13:41

3. yurtiçi düşünüyorum aslında. yurtdışında maliyet baya artıyor. hoş bu niteliklerde özel havuzu olan oteller yurtiçinde de yurtdışıyla yarışır fiyatlarda oluyor. önerilerinizin hepsine baktım. evet çok güzeller ama yurtdışını daha makul hale getirdiler aklımda. maldivler daha uygun kalıyor mesela :( tesettürlü olduğum için özel havuzlu istiyordum, muhafazakar otele gidip denizde havuzda eşimle ayrı takılmak mantıklı gelmiyor bana. en azından balayında saçma bence. ama hayalimdeki balayı hayal olarak kalacak sanırım. (yazar: aloe vera) (yazar: zileuton)(yazar: zooey)(yazar: paylasmazsamcatlarim)

4 mart 2016 11:55 4 mart 2016 11:57