bana yazan bir çocuk vardı başta istemedim ve yüz vermedim?

şimdi ben çocuğa sıcak bakmaya başladım ama onun mesajlar kesildi :( sizce ben bir adım atmalı mıyım yoksa itici mi görünür? nasıl davranmak mantıklı?

1. Birini bulmuş olabilir süslü adım atma o atarsa socak davran

23 eylül 2021 19:50

2. haklısın süslü, off :(

23 eylül 2021 19:52

3. Fikrin niye değişti

23 eylül 2021 19:55

4. tip olarak hoşuma gitmeye başladı, başta alıcı gözle bakmamışım :d

23 eylül 2021 20:05

5. Acaba size soğuk davrananları çekici buluyor olabilir misiniz? İlişkinizin izdüşümü gibi düşünün, sizin peşinizden koşacak soğuyacaksınız, bırakacak bu sefer ilgisini bekleyeceksiniz. Bence direkt duygularınızı söyleyin ve rahatlayın.

23 eylül 2021 20:09

6. yok ya, etrafımda başka erkekler de var ama bilmiyorum büyü yapılmış gibi aklım bir anda bu çocuğa kaydı djdkfnsm ama yokluk olsun sorun değil :d

23 eylül 2021 20:16

7. yazmayacağım süslüler ya, yazarsa iyi davranırım yazmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım. bu durumdan sonra yazmak hoş gözükmedi kendi açımdan :(

23 eylül 2021 20:18

8. a6 işre bunu da düşünüyorum. baya soğuk ve kaba tabirle köpek gibi davrandım :( onun pişmanlğı da var. allah çarptı herhalde sen böyle yaparsan işte böyle olur diye ...

23 eylül 2021 20:41

9. daha şimdi benzer bişeye kızıyodum ss. bu erkekler niye böyle ya, ilgi gösteriyolar aklımıza giriyolar biz ilgilenince yok oluyolar. sinirlendim

23 eylül 2021 23:17