bas harfli kolye ?

süslüler şu aralar instagramda dolasan bas harfli yaninda da mavi boncuk olan kolyelerden almak istiyorum. sevgilimin adinin bas harfini alayim diyorum ama çok mu kocişimci bi hareket sizce ? kendi bas harfimi de alsam egoist gibi olacak. ama almakta istiyorum hangisini alayim ?

1. Sevgilinizin baş harfini kendi kendinize almanız biraz garip olur evet koçişçi bir hareket. Kocişçi olcağınıza egoist olun:) ki bence egoistlik değilz

25 mart 2018 22:36

2. Yoo kocişimci falan değil içinizden geliyorsa alın tabii :) hatta ben de mi alsam dedim :d tekbitane diye bir istagram profili var oradakiler hoşuma gidiyor benim.

3. Iyice kararsiz kaldim bi zincir iki uc alip beraber takiyormusum :DD

25 mart 2018 22:40

4. Bana sevimli geliyor. Kolye düşünürken de ayrılmayı düşündürmek biraz garip olmuş :d önemli olan anlamı sonuçta, bence tatlı :)

25 mart 2018 22:40

5. Attigim link acilmiyo simdi farkettim. Bu acilirsa buna bakabilir misiniz ?

25 mart 2018 22:45

6. bana erkek arkadaşım hediye olarak benim baş harfimi almıştı. üstüne babam da başka türlüsünü yine kendi baş harfimden aldı, onu da takıyorum kimse kırılmasın diye :D allahtan soyadım da aynı harfle başlıyor biri ismim biri soyismim gibi oldu. yani bence kendi baş harfinizi takmanız egoistlikle alakasız (eğer öyleyse ben baya egoist görünüyor olurum ki hiç alakam yoktur), sevgilinizin baş harfini takmakta kocişimcilikle alakasız. tamamen kendi isteğinize kalmış her ikiside gayet hoş :)

25 mart 2018 22:55

7. Susluler hepinize tesekkur ederim. sanirim bir kolyeye kisisel zevk disinda cokta bi anlam yuklememek gerekiyormus :) farketmis oldum sayenizde . Hala karar veremedim o ayri mesele. Son anonimde farkli model oneren suslum ben onu hic begenmedim ya boyunda da bi acayip durmus zaten boyuna takilan gorselini gordun mu bilmiyorum ama.

25 mart 2018 23:14

8. Kotu mu degil mi bilmiyorum anonimcim :) ama telefon duvar kagidina kendi fotosunu koyanlara gulup gulup kendi harfimi takamam heralde yaa :)))) hala kararsızım.

26 mart 2018 10:46

9. 17-18 yaşındayken takıyordum severek, ta ki boynumdan koparıp denize atana kadar :) eski fotolarımda boynumda o harf ile fotolar var sürekli, bazen hatırlattığı için sinir bozucu olabiliyor. ama ben aşırı kro bir görüntüsü yoksa, zarif bir kolyeyse normal buluyorum.

26 mart 2018 10:48

10. Begendigim modelin linkini paylastim suslum. Bakabilirsin bana kiro isi gelmedi ama zevk meselesi tabi :)

26 mart 2018 10:49