batik izlerinden biktim yazin etek sort giyemiyorum ?

ya ben salak gibi batiklarimi sıktım ve iz kaldilar nasil gecerler kizlar yardim edinn lutfen :(

1. ya ben de öyleydim çok iyi anlıyorum sizi. maalesef çözümü lazer, kese ve düzenli nemlendirme. Lazer için henüz uygun değilseniz diğer 2’sini aksatmayın bir süre sonra etkisini görmeye başlatsınız.

1 nisan 2018 22:08

2. Aynen suan ogrenciyim lazere daha cok var malesef :( kese ve nemlendirme yapıyorum ama bi sonuc goremedim bu beni üzüyor

1 nisan 2018 22:15

3. Ben jilet yapinca ertesi gune aninda cikiyor o yuzden pek tercih etmiyorum ama jilet kullandigim zaman pek bisi fark etmemisti

1 nisan 2018 22:23

4. Ya onu da denedim ama kizartti sonra da yapmadim kuru firca da is gorur mu acaba

1 nisan 2018 23:20

5. Tüyler çıkarken ölü deriye takılıp içeri doğru büyümeye baslayınca dışarı çıkamayınca batık oluyor diye biliyorum. Bunun için ölü derilerinizi düzenli olarak demizlemeniz lazım. Lazer kesin çözüm ama imkanınız yoksa jilet kullanmalısınız. Jilet tüyleri keserken ölü derilerin bir kısmını da aldığı için öneriliyor aslında ama bu yeterli olmayabilir, jilet yapmadan önce vücudunuzu keseleyip yada kuru fırça ile fırçalayıp öyle jilet yapın daha sonrasında da nemlendirin. Aynı durum bende de vardı lazerden önce bunları yapıyordum ve faydasını görmüştüm. Bir kuru fırça edinip düzenli fırçalama ve nemlendirmeyle pürüzsüz olabilirsiniz umarım faydasını görürsünüz :)

2 nisan 2018 15:26

6. Tesekkur ederim kuru firca alip deneyecegim artik son care