bazı insanlar nasıl bu kadar uzun gözüküyor ?

ben zaten çok uzunum yani çok kıskançlıkla sorulmuş bir soru değil birilerini linçlemek için hazırda bekleyen süslüler. işyerimde bazı kızlar var boyları 158-165 arasında değişen ama görseniz 168-173 dersiniz mümkün değil 160 olmaları. ilk başta bacak boyları mı çok uzun diye düşündüm ama aynı vücut yapısı, aynı boyda ve bacak boyları aşağı yukarı aynı olan kişilerden de 10 cm uzun duruyorlar. bunun sebebi ne? her şey aynı olduğuna göre kas yapısı mı etkiliyor?

1. "aynı vücut yapısı, aynı boyda ve bacak boyları aşağı yukarı aynı olan kişilerden de 10 cm uzun duruyorlar. " bu mümkün mü sence süslü? Boyum 163 beni de 170 tahmin ediyorlar hep çünkü bacak boyum çok uzun ve ince yapılıyım, THİGH GAP da var.

24 aralık 2025 02:25

2. proporsiyonlar şekerim. uzun boylu olup bacak boyu da kısa olabiliyor. ama giyim de etkili, o kızlar 2000lerin düşük bel pantolon modasından yangından kaçar gibi kaçıyordur mesela.

24 aralık 2025 02:30

3. 165 boyum var. 165 boy kısa bir boy olmamakla beraber uzun süredir spor yaptığım için sırtım ve omuzlarım dik. Fit elma vücutluyum. Bacakta basen yok, bence basen kısa gösteren bir detay. Beni de 170 ve üstü tahmin ediyorlar genelde. Hatta ChatGPT'ye fotoğraf atıp sordum. 172 dedi.

24 aralık 2025 05:00

4. Bacak boyu üst gövdeye göre daha uzun olan kişiler direkt olduğundan uzun duruyor hele bi de yüksek bel falan giyerse. Ben düz 170im ama bacak boyum 90 cm falandır kimseyi ikna edemiyorum. Ha kimse 180 de demiyor ama 175 falan sanıyorlar genelde.

24 aralık 2025 07:48