ben çirkin miyim güzel miyim valla anlamıyorum?

paragraflar karışıyor bıktım bu olayı düzeltin ya lkmfklggjdflg

1. süslüler şöyle bir durum var. ben normal evdeki tipimle ya da salaş halimle diyeyim 3/10 luk bir tipken...

saçımı düzleştirince+ maskara-kapatıcı-allık üçlemesini uygulayınca- bir skinny bir tişört giyince bile 8/10 luk bir tipe dönüyorum.

şimdi puanlama işi çok saçma oldu kflkghflg biliyorum ama kafanızda canlanması için dedim. dışardan aldığım dönütler de böyle yani. okul varken sınıf arkadaşlarım yurtta beni görünce tanıyamıyordu resmen. çok şaşırıyorlardı.

ve hal böyleyken yukarıda saydığım şeyleri yapmayınca da kendimi kötü hissediyorum. kendimi çok çirkin hissediyorum, cidden dikkat de çekmiyorum sanki salaş halimle. ama ufacık dokunuşlarla bile bambaşka bir kıza dönüşüyorum.

ben çirkin miyim güzel miyim?

19 mart 2021 22:27

2. ben de tam tersi evde kendimi beğenip dışarı çıkıp özenince kendimi silik hissediyorum.

19 mart 2021 22:29

3. a2 bendekine benzerse durumun buraya gelen cevapları sen de dikkate al fjknkjnhkg

19 mart 2021 22:29

4. a3 silik hissetme nedeniniz nedir? anlayamadım tam :/

19 mart 2021 22:30

5. kimse makyajsizken wow degilki makyajla kendi guzelligimizi ortaya cikariyoruz zaten bu durumda guzel oluyosun suslu. bazilarina makyaj bile yaramıyo iste onlar cirkin

19 mart 2021 22:31

6. ya kızlar valla ağlicam en sonunda rfghrdıghr

aynı şey oversize kıyaftelerde de var. mesela insanlar oversize giyince şişman görünür ben tam tersi zayıf görünürüm ama iyi anlamda değil. 1-2 parça oversize kıyafetim var zaten.

geçen sene daha pandemi başlamamışken yurttan çıktım markete gidecektim. üzerimde mom jean+ oversize sweat vardı. saçlarım doğal dalgalıydı. makyaj yoktu. 2 arkadaşımla karşılaştım. ikisi de" ya hasta mısın, zayıfladın mı sen noldu " dediler. lanet yaaa koşa koşa yurda döndüm resmen kdkfjlkgdjg

19 mart 2021 22:35

7. a6 sorum zaten tuhaf biliyorum :D ama foto atamam bu mecraya valla kusura bakmayın :( keşke atabilseydim ama anlardınız durumumu

19 mart 2021 22:36

8. süslü silik hissetme sebebim belki anonim 4 ün dediği sebep olabilir ya, evde gerçekten alelade üzerime geçirdiğim tişörtle bile daha güzel buluyorum kendimi, dışarıda bir kasıntı hale bürünüyorum. tam olarak tarzım gibi de giyinemiyorum her şey o kadar pahalı ki sadece risksiz, sade parçalar alıyorum giyiyorum. bir de maşallah çok güzel fizikli, güzel giyinen kızlarımız var bunlar varken neden ben dikkat çekeyim diyorum içimden kcnvkldfj aslında beni genelde çirkin bulmazlar ama giyim tarzı ve fizik insanı çok etkiliyor havasını. boyum da ortalama bir boy(1.63) o yüzden her şeyi kendime yakıştıramıyorum ben.

19 mart 2021 22:40

9. kızlar gaza getirmeyin beni. :( atamam malesef

19 mart 2021 22:40

10. a3 süslüm anladım demek istediğinizi. sizinki bence biraz psikolojik ama daha çok kendi tarzınızı içinizi yansıtamadığınızdan dolayı oluşan bir problem. ben öyle anladım. çok haklısınız kıyafet fiyatları uçmuş :/

19 mart 2021 22:42