1. Süslüler 4 yıllık bir ilişkim var. Son zamanlarda sevgilimle hiç görüşemiyoruz. Aynı şehirdeyiz ama o ilçede ve işleri dolayısıyla gelemiyor. Az önce kavga ettik. Bırakın jest yapmayı, aramayı ben aradığımda bile açmıyor. Sürekli işim var, müsait değilim diyor. Ailesinin yanında benimle konuşmuyor. Açmadığı zaman geri de dönmüyor. Mesaj atıyor müsait değilim diye sonra tekrar aramıyor ne için aramıştın diye de sormuyor. Beraberken çok iyiyiz ama araya mesafe girince böyle oluyor. Bugün artık dayanamadım, çok hassasım bu dönem zaten. Bu ilişki artık benim beklentilerimi karşılamıyor dedim. Ne ruhsal ne fiziksel. Arıyorum açmıyorsun, mesajlara kilit ekranından cevap veriyor attığım 2. Mesajı mesajı görmüyor defalarca kez uyardığım halde, yapmıyorsun dedim. Senden çok bir şey beklemiyorum ama bana değer verdiğini görmek istiyorum dedim. O da benim değer algım bu değil dedi. Benim için bunlar dedim. İlgilenmek, konuşmak istemek benim için değer verdiğinin göstergesidir dedim. Ki ben akşama kadar konuşalım da demiyorum ki. Aradığımda açsın günde bi defa arasın 5 dk konuşalım istiyorum ama yok. Akşama kadar çalışıyor, sonra arkadaşlarıyla takılıyor. Ben? Ben nerdeyim hayatında? Söyleyince de bu kadar eğlenceyi çok görme bana diyor. Ben de sen bana 5 dk konuşmayı çok görüyorsun ama diyorum çık şu ergen kız kafalarından diyor. Benden önceki ilişkisinde kıza köpek gibi aşıktı, peşinden koştu. Şimdi ben kimseye minnet etmem yeminliyim diyor. Çünkü beni o kadar sevmiyor. Olsam da olurum onun için olmasam da olur. Ben artık hayatında olduğum için mutlu olan, bana değer veren bir insan istiyorum hayatımda. 4 yıl oldu sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum. Askere gidecek, bizde söz nişan bir şey yok seni nasıl getiriyim asker kınasına diyor. Ya artık kaç yıldır beraberiz ailen biliyor diyorum olmaz diyor. Ne biliyim süslüler ya çok doluyum bu konuda kendimi çok değersiz hissediyorum. Sizce çok mu şey bekliyorum ben, şımarıklık mı ediyorum? Kusura bakmayın yazım hatası yaptıysam, kütük gibi de yazdım. Çok hassasım şu an bir yandan size yazıyorum bi yandan ağlıyorum. Cevaplarınızı bunu düşünerek verin lütfen
ben mi çok şey bekliyorum yoksa sevgilim mi gerçekten ilgisiz ve uğraşmak istemiyor?
- cevaplar
24 ağustos 2019 13:46