ben stalk yapmam haberin gelir?

eski erkek arkadaşım stalk yapmadığını ifade etmişti buna benzer bir cümleyle. stalk yapmıyorum ayağına aslında yapıyorlar mı bu kişiler yoksa sorduruyorlar mı?

1. Sorudan bağımsız bu duvar yazısının önünde rihannanın fotosu aklıma geldi sishsidjdifjsçdjşehekahsj

11 eylül 2018 21:30

2. varoş cümlesi

11 eylül 2018 21:34

3. Kamyoncu muydu acaba kendisi? Tam bir kamyon arkasi yazisi cunku shshsj

11 eylül 2018 21:56

4. sdkfjsdhçkgjdhfgkd tabi ki değil. kendisi 26 yaşında eğitimli kültürlü biri. hatta yükseğe başlayacak haftaya sddfjdgçkdjng

11 eylül 2018 22:04

5. tabii ki de yapıyorlar ya. hiçbir şey yaşamadığın ama flört aşamasına geldiğin sonradan olmayan kişiyi de merak edip bir bakarsın. herkes yapıyor, kimi ölümüne yapar kimi arada bir yapar.

bu insani bir dürtü, merak işte.

11 eylül 2018 22:55

6. Bana haberi geliyor. :)

Şöyle oluyor, mesela siz benim merak ettiğim kişisiniz. Sizi stalklamıyorum( gerek gururdan, gerek lüzumsuzluktan) veya stalklıyorum ama bir şey bulamıyorum. Neyse gidip bir cafenin storisine bakıyorum. A-a siz ordasınız. Veya bir gönderiye denk geliyorum. Altta sizin yorumunuz görünüyor. Veya alakasız bir yerde biriyle tanışıyorum. Sizinle arkadaş çıkıyor. Alakasız bir şekilde bir arkadaşım diye sizden bahsediyor.

Bilmem gerekiyorsa, bakmasam bile görüyorum. Denk geliyor.

Kendi stalklayıp, başkasına yaptırıyorsa o haber gelmek sayılmaz. :)

12 eylül 2018 21:14