beraberlik sonrasi dogum kontrol hapi ?

merhaba regl donemindeyken erkek arkadasimla beraber olduk ilk gunu. dogum kontrol hapina baslamaliyim bugun ikinci gunu birlikteligimizin. yoksa islemez mi? ertesi gun hapi mi almaliyim. allah askina bisey diyin cozemedim.

1. Doğum kontrol hapının kullanım şekli bu değil. Ertesi gün hapı alabilirsiniz endişeliyseniz. İnanamıyorum cidden okuduklarıma bazen

15 mart 2021 09:42

2. 2021 yılına geldik, hala doğum kontrol tavsiyelerini bu tarz platformlarda arıyor olmanızda gerçekten problem var. madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz, bunun için birlikte olmadan önce araştırmanız gerekmez mi?

doğum kontrol haplarına ilişkinin öncesinde başlamış olmanız gerekiyordu (hatırladığım kadarıyla 1 ay öncesinden). geçmiş olsun.

15 mart 2021 09:48

3. ya kes sesini geri zekali. yol olmos okobonyormobor

15 mart 2021 10:33

4. ss nasıl bir üslup bu, ayrıca haklılar yıl kaç olmuş neyi nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz ve bilmeden etmeden bir işe kalkışıyorsunuz. hamilelikten korunmayı bilmeden ilişkiye girmek büyük cesaret. doğum kontrol hapları öyle işlemiyor şu anki çareniz ertesi gün hapları.

15 mart 2021 10:43

5. Igrensiniz amk, reglin ilk günü sarıl sarıl kanarken birlikte olmak ne? Midem kalktı.

15 mart 2021 10:57

6. Kes sesini geri zekalıymış. Burda bi geri zekalı varsa daha doğum kontrol yöntemlerini Google'da araştırmaktan aciz olan sizsiniz.

15 mart 2021 11:00

7. eczaneden ertesi gün hapı alın. norlevo, ertes72, postpill,ella isimleri herhangi birini alabilirsiniz. içindeki hapları için. bir an önce gidip alın geç kalıyorsunuz.

zerre kadar cinsel eğitim verilmiyor, eşe dosta sormak da tabu. internette fellik fellik aramak kalıyor geriye.

16 mart 2021 02:09