berghoff marka tava kullanan var mı?

sağlığa zararı olmayan bir tava arıyorum köfte tavuk omlet vs. yapmalık da bu markadan hiçbir şey kullanmadım. fikri olan var mıdır tavalarıyla ilgili? varsa model ismini de yazar mısınız?

1. Takip ettiğim iki influencer aldı bu markadan ikisi de pimpirikli pahalı şeyler alabilen tipler onlar alınca bana da bi güven gelmişti ama aşırı pahalı

28 ocak 2024 16:21

2. evet bazı modelleri çok pahalı ve yorumları da çok az...

28 ocak 2024 17:05

3. ben çeyize aldığım için kullanmadım ama anneme de ufak bir tenceresini aldık. çok memnunuz evde şuan kullanıyorum ben de asla yanma yapışma vs yapmıyor. çok kolay ısınıyor ve kaliteli bence. şuan kullandığımız nispeten uygun bir serisi adı "leo" olarak geçiyor serinin, şans vermenizi tavsiye ederim. (link: Berghoff Leo Döküm Tava Yeşil 24 cm https://www.hepsiburada.com/berghoff-leo-dkm-tava-yeil-24-cm-p-HBCV0000421QWU?magaza=Space+Shop&url_src=ios-product-detail şu seri )

28 ocak 2024 18:03

4.  (link: https://ty.gl/s5lbtsflc3 link olmamış)

28 ocak 2024 18:05

5. süslücüm çok teşekkür ederim. gözüme çarpan tavalardan biriydi bu ama aluminyum dokum oldugu için vazgeçtim. gene de araştırmamı yapacağım etraflıca.

28 ocak 2024 18:07

6. Daha önce de sordular burada. Çelik üzeri seramik kaplama bakın sağlıklı ama yapışmayan olsun diyorsanız. Wmf ' de böyle modeller var.  greenpan' e de bakabilirsiniz.

28 ocak 2024 22:00

7. süslü sen çelik üstüne seramik alan kişi misin? okumuştum ve aklıma yazmıştım da... sonradan bulamadım soruyu. tekrar bi bakayım.

29 ocak 2024 00:11