berika demir ile nişanlısı ayrılmış?

ne oldu acaba, herkes ayrılıyor bu aralar patır patır.

1. retrodandir askim bide zaten adam bana hiç güven vermiyodu en baştan beri ya

1 temmuz 2021 18:33

2. Aaa. Çok hızlı nişanlanmışlardı zaten. Bir de yaş farkı vardı.

1 temmuz 2021 18:37

3. Ev bile alıyorlardı.vallahi şaşırdım.reklam da olabilir.2 saat öncesine kadar fotoğraflar duruyordu.

1 temmuz 2021 18:38

4. A3'ün dediği gibi reklam olabilir. Malum Kapadokya'da kış günü Sabahın köründe süslenip püslenip sürpriz bir teklif almış gibi pozlar paylaşıyorlardı ajsjakaja

1 temmuz 2021 18:48

5. para ve gosteris iliskileri hizli baslar hizli biter

1 temmuz 2021 19:06

6. Son fotosunun altına değmeyecek bir insanmış üzülmem vs yazmış. Şaşırtıcı

1 temmuz 2021 20:27

7. A6 nereye yazmış onu ayol

2 temmuz 2021 00:05

8. 2 3 aya ayrilirlar demiştim içimdenaşırı cringe bir ciftti.

2 temmuz 2021 00:44

9. Aa aldatma mı? Yalnız kızın fiziği güzel. Boyu falan uzun. Yüzünde çok fazla estetik var ama makyajlı dudaklarını düzeltse güzel. Yaşı adama göre çok genç. Ailesi de varlıklı. Aldatma ise çok şaşırırım. Gerçi kimler kimler aldatılıyor.

2 temmuz 2021 12:32

10. Fikir ayrılığı yazdıysa barışabilir onlar.

Ben renkli gözü çok severim. Şeffaf lens doğal da renkli lens donuk ve ürkütücü bir görüntü veriyor fotoğraflarla oynanmadığında. Yalnız kahverengi yapsa dikkat çekmez gibi. Siyah falan da yakışıyordu saçına. Estetiğin ayarını tutturamamış bence. Eski burnunda zaten sorun yoktu sanki. Kaydırak burun diye tabir edilen burun yan profilden bence kötü duruyor. Dudak dolgusu çok ama çok fazla. O boyutta dolgu yaptıran ünlü görmedim. Meme silikonunu da damla model ve daha küçük boyutta tutmalıydı. Kalın kaş severim ama dozunda. Genele bakarsak bence güzel bir kız, boyu kilosu vs. Ailesi varlıklı belli. Tıp bitiriyor. Adamdan çok genç. Yani adam için iyiydi bence. Şahsen bende 2-3 yaşın üstünde büyük birini ne yalan söyleyeyim istemezdim. Bence Berika için iyi olmuş olabilir. Yaşına yakın birini bulur. Neyse barışır onlar. Berika'nın derdi beni niye geriyor :)

3 temmuz 2021 10:12