berkcan güven ve sevgilisi beyza yine ayrılmışlar ve beyza yine instasını kapatmış?

iki insanın bu kadar çok ayrılıp barışması normal mi? berkcan bir kere 17. kez ayrıldım gibi bir story atıp hemen silmişti. olmuyorsa olmuyordur bu kadar zorlamak niye. beyza nin da her ayrılıkta instasini kapatması çok çocukça. ben beyza yi beğeniyorum çok olgun ve tatlı bir havası vardı ama o da çok makul biri değil galiba. bu yap boz ilişki hakkında siz ne düşünüyorsunuz. berkcan twitter da sürekli imalı tweetler beğeniyor. geçen de "askindan oldugunu sandigin kisinin sadece dis gorunusune vurulup kafada kura kura istedigin karakter ozelliklerini ona atadigin icin saplantili asik haline geldigini fark ettigin o an… bana biraz musaade" tweetini beğenmiş.

1. tek açıklaması: berkcan ikizler.

16 mayıs 2022 13:17

2. Aynen kanka tek sebebi burçlar.

16 mayıs 2022 13:20

3. qes be ikizler.

16 mayıs 2022 13:20

4. Olmuyordur. Takip etmiyorum ama dediğiniz gibiyse bu kadar ayrıl barış ilişkinin bir yere varması zor. Vazgeçemedikleri bir şey vardır

16 mayıs 2022 13:34

5. berkcan asla olgun bir tip değil muhtemelen sorun ondan kaynaklıdır ama beyzanın yaptıgıda cok normal degil insta kapatmak falan baya ergen hareketleri

16 mayıs 2022 13:38

6. sonu belli bitecek bir şekilde boş mücadele

16 mayıs 2022 15:27

7. A5 nereden biliyorsun belki kız ayrıldı. Ayrıldık anlamında olabilir o.

16 mayıs 2022 20:47

8. a7 beyza sen misin