berkcan guven eski sevgilisi serranin fotisini begenmis sizce barismak mi istiyor ?

youtube dedikodusu isteyen gelsin susluler :d biraz da bu ikiliden bahsedelim sizce neden ayrildilar, kim ayrilmak istedi ve berkcan neden fotisini begendi hem de takiplesmiyorlarken ?

1. serra hangi serra

23 mart 2020 22:51

2. Ben berkcan'ın serra'yı bir zamanlar gerçekten sevdiğine inanıyorum ama şu an yokluktan geri dönmesini istiyordur, genelde hep böyle oluyor jdjdjndnd

23 mart 2020 23:05

3. berkcanın aldattığını bilmiyordum ama bence zaten berkcan ergen kalıyor ilişki için. serrayı yakın zamanda metrobüste görmüştüm, su gibi bir kızdı gerçekten.

23 mart 2020 23:30

4. Susluler bu polina muhabbetinden kesin emin miyiz ya :/ evet orkunla olan videosunda sevgilimi aldattim diyor ama bunun serra oldugunu soylemiyor ? :/

23 mart 2020 23:44

5. Serranın beresi su gibi ya allah aşkınıza. Bunu yazmaya geldim, soruya cevabım yok.

24 mart 2020 00:20

6. sosyal medyada bende çok beğenmiyorum son süslü ama yakından duruşu, yüzü, gözü duru bir kızdı yani. polina olayı bana biraz balon geldi açıkcası.

24 mart 2020 00:26

7. Hangi polina dicem de bi tane var herhaşde keremle birlikte değiller miydi onlar

24 mart 2020 04:00

8. o zaman keremle birlikte değildi