berrak tüzünataç’ın boyu kaçtır süslüler? ayrıca onu nasıl buluyorsunuz?

(link: https://resimyukle.io/r/zsaqqadviv berrak burcu)  burcuya 169-170 denmişti burada ikisinin yaklaşık aynı topukla bir fotosunu buldum. berrak tek başına uzun duruyor fotolarda ama burcu ile aralarında 2 cm var sanki sadece.

1. google berrak 170, burcu 174 diyor. berrak'ı beğenmiyorum ben hiç. ne tip olarak ne karakter olarak

7 eylül 2022 22:54

2. ben kendisini tatilde gördüm benim boyum 158 benden uzundu baya 170 rahat vardır, karakter olarak biraz soğuk ve agresif buluyorum ama güzel bir kadın bence.

7 eylül 2022 22:59

3. berrak'ı görene kadar 180-185 sanıyordum ama 172 civarıdır. olduğundan çok daha uzun duruyor ekranda.

7 eylül 2022 23:11

4. Bana 1.75 filan vardır gibi geliyordu ya. Belki ince olduğu içindir. Fiziksel özellikleri ayrı ayrı güzel duruyor aslında ama yüzü ve vücut tipi aşırı maskülen ve buna aşırı itici karakteri de eklenince beğenemiyorum.

7 eylül 2022 23:13

5. bu arada vücudu ters üçgen. zayıfladıkça vücut tipi iyice belirginleşti. bence nejat işler ile birlikteyken daha iyiydi. genelden farklı bir tipi olduğu için beğeniliyor gibi geliyor bana. eski sevgilim fi'nin yapımındaydı. biraz salak, ordan burdan duyduğu (felsefi) fikirleri satmaya çalışıyor ama çalışması kolay biri demişti.

7 eylül 2022 23:24

6. bana da agresif, özenti ve aptal gibi geliyor ama fiziğini vs beğeniyorum. yüzü maskülen ama yakışıyor. şimdi aptal dedim ama serenaydan daha aptal değildir sadece özenti babında aptallık benimki...

Evet çok uzun duruyor sanırım bacakları uzun ve zayıf bu sebeple bilemedim.

7 eylül 2022 23:33

7. Ben Tv'de gördüğümü beğenmiyorum biraz kalas geliyor ama gerçekte gören arkadaşlarım aşırı güzel ve cool, brezilyalı mankenlere benziyor demişlerdi.

8 eylül 2022 00:01

8. süslü gisele havası var berrakta. ben güzel buluyorum. ama muhtemelen şımarık biraz boş bir insan. yalnız boyunun 173 falan olmasına şaşırdım. hadi 174 olsun. 180 gibi duruyor.

8 eylül 2022 00:09

9. çok guzel biri. şımarık ve çiğ duruyor o ayrı.

8 eylül 2022 00:32

10. Asiri seksi bi aurasi var nasil yapiyo bilmiyorum