beyaz gömleğin içine ne giyilir?

kırık beyaz gömleğim var fakat çok iç gösteriyor. ne giysem belli oluyor içinden. başka beyaz gömleklerim de var. siz ne giyiyorsunuz beyaz gömleğin altına?  beyaz sütyen giymek hataymış diye duydum. ten rengi sütyen giymek gerekiyormuş. fakat ten sütyen de belli oluyor.  atlet mi giymemiz gerekiyor? beyaz atlet mi ten atlet mi?  siz ne yapıyorsunuz? sizce nasıl olmalı?

1. ben siyah sütyen giyiyorum. bazen de bordo ya da koyu kırmızı sütyen. beyaz ya da ten rengi hoş gözükmüyor gözüme. tabii bu tercih meselesi.

25 mayıs 2019 13:55

2. Süslüm ben ten rengi sutyen giyiyorum, o da belli oluyorsa beyaz sutyen+beyaz atlet giyiyorum. İncecik askılı dümdüz atletlerden. Önü ve arkasının yuvarlar kesim olmamasını tercih ediyorum sadece. O kadar kötü durduğunu düşünmüyorum.

25 mayıs 2019 13:59

3. Nerede giydiginize ve tarzinin ne olduğuna gore degisir. Günlük hayatta giyiyorsaniz, beyazdan bralete kadar her sey dogru kombinle giyilebilir bence. Ama işe giderken, pantolon-etek ustune kombinliyorsaniz, pek tabii siyah/bordo filan bayagi kötü durur. Resmi ortamlarda ten rengi en mantiklisi bence. Her ten rengi sutyen de ayni degil, belki doğru olani bulamamissinizdir. Eğer tül gibi olan beyaz gomlek degilse atlet kotu duruyor bana gore de.

25 mayıs 2019 14:02

4. ten rengi sütyeniniz cidden kendi ten renginizde olursa ya da bralet veya-ince yapılı bir sütyen olursa belli olacağını zannetmiyorum ben. +iş için değilse siyah sütyen gayet hoş duruyor bence.

25 mayıs 2019 14:24

5.  Illa ki belli oluyor pek umursamiyorum. Acik pembe giyince daha soft duruyor. Genelde acik pembe giyiyorum, bazen de siyah ya da beyaz giyiyorum.

25 mayıs 2019 14:46

6. V yakalı beyaz tişört giyiyorum. Sırtımdaki ve koltuk altımdaki teri de emiyor.

25 mayıs 2019 17:22

7. Dikişsiz tişört sütyenleri var hm veya Marks and Spencer’da bulabilirsin. Veya kendinden sütyenli askılı atletler var ancak göğüslerin A kup olursa yeterli büyükceyse denemeden alma

25 mayıs 2019 18:51

8. Beyaz gömlek Benim için sadece siyah sütyenle kombinlenir,beyaz ve ten rengi acayip yaşlı işi ayrıca açık renk giysilerin içine atlet giymediğini sürece ne renk sütyen giyersen giy belli olur.Ayrıca memeli canlılarız sütyen giyeriz bunun belli olması neden bu kadar sorun?

25 mayıs 2019 21:44