beylikdüzünde oturan süslülere birkaç sorum var?

genel olarak yaşamak için değerlendirebilir misiniz? en iyi semtleri nereler mesela?

1. Başıma bir şey gelmeyecekse beylikdüzünü o kadar seviyorum ve o kadar özledim ki

18 temmuz 2024 23:46

2. deprem için neresi en sağlamsa orası, beylikdüzü riskli çünkü.

19 temmuz 2024 00:01

3. Süslü, bazı yerler doldurma, ev bakacaksan dikkat et. Ben mesela bizimkent'te oturuyorum, altımız sağlam kaya. Zaten burada eski yapı olmasına rağmen depreme karşı bu kadar sağlam durabilecek bi bizimkent var. Yeni yapıların durumlarını bilmiyorum, ama Mesela adnan kahveci tarafında yaşam vadisine yakın olan evlerin altı hep doldurma. Ben 95ten beri buradayım, eskiden orada çöp atma alanı vardı, üstüne çakıl kum dolduruldu, öyle yapıldı o evler. Ama dışarıdan baksan yeni ve güzeller.

Şimdi yakuplu tarafı gelişiyor sanırım, epey site varmış, çok yolum düşmüyor ama bakılabilir. Gürpınar'da da kentsel dönüşüm vardı, oralarda da iyi evler olabilir.

19 temmuz 2024 00:30

4. Ben de bizimkent sitesindeyim. Genel olarak cumhuriyet mahallesi iyi

19 temmuz 2024 01:02

5. cumhuriyet mahallesinde oturdum ben de. güzel tatlı dönemlerdi :)

19 temmuz 2024 01:10

6. Beylikdüzü işiniz yakınsa yaşaması gerçekten keyifli bir yer. Barış mahallesi güzel, marmara mahallesi de sakin rahat.

19 temmuz 2024 11:53

7. Tüm yorumlar için teşekkür ederim beklediğimden daha güzel yorumlar aldım. Deprem benim için de önemli bir kriter süslüler aklımı çok kurcalıyor. O yüzden zemini sağlam bir semt olsun istiyorum ben de.

19 temmuz 2024 21:32