bihter ihanet etti, adnani aldatti ama hâlâ ona kıyamıyoruz 🤣 neden?

sb kizlar

1. ben kıyıyorum ya, aşkı memnu fanı değilim tüm bölümlerini de izlememişimdir ama olaya hakimim. ben bihterden tiksiniyorum diyebilirim ya manyağın teki

20 haziran 2024 23:50

2. Aşık bir kadındı çünkü. İhanet etti diye ölsün müydü?

20 haziran 2024 23:51

3. Bizim kıyamadığımız bihter adnanla ilişkisi olan bihter değil ki, bizim kıyamadığımız bihter annesinin hezeyanları yüzünden yanlış adınlar atan ve korkak bir adama aşık olup heba olan bihter. Olaya adnan - bihter olarak bakınca nefret ediyorsunuz zaten otomatik olarak.

20 haziran 2024 23:52

4. bir şey sorayım, bihter ev çalışanlarına falan kötü davranıyodu dizilerde. kitapta da öyle mi şsqşsppd

20 haziran 2024 23:58

5. Adnan Suleyman efendilere bile ezdirdi Bihteri sozde evin hanimi bihter. Histerik nihal bir yandan annecilik oynayan matmazel bir yandan herkes evde soz sahibiydi. Adnan magdur falan degil genc guzel bir kadin senin kasina gozune gelecek degil itibarina parana gelir. E bihter esi oldu ama ev yol gecen hani gibi hizmetcinin kizi bile bihtere bas kaldirabiliyor bihter aldatmayacakti da ne yapacakti? Keske baska biriyle aldatsaydi da tekmeyi bassaydi adnana kacip gitseydi

20 haziran 2024 23:58

6. Cunku behlul zorla aklina girdi onu kullanip egosunu tatmin etti ve kullanip atti.amcasini aldatan da behlul sonucta

21 haziran 2024 00:01

7. Adnan kart zampara olduğu için olabilir. Ne olacaktı? Gencecik ışıl ışıl bir kadın ona aşık mı olacaktı

21 haziran 2024 00:04

8. Çünkü çoğu kadın bihterin yerine koyunca kendini Behlülü seçiyor direkt. Ayrıca Türk toplumu olarak dramayı, histerik halleri, arabesk durumları falan seviyoruz. O yüzden realist bakmayıp tamamen duygusal yaklaşıyoruz. Bu arada ben Bihter e kıyıyorum adnana ihanet etmesi bir yana çalışanlara olan korkunç tavırları, matmazeli güya aşağılama çabaları ve peykere bile kocanı Adnan kovacak diye gösterdiği çirkin yüzü nedeniyle kendisi benim nefret objem olabilir. Yaşım ilerledikçe Bihter e olan nefretim aynı oranda arttı. Korkunç bir karakter evlat olsa sevilmez. Sadece süs bebeği gibi diye seviliyordu sanırım.

21 haziran 2024 01:06

9. Şunu da eklemezsem olmaz Bihter en başından itibaren kötüydü. Annesinin tavlamak istediği adamla evlilik yolunda ilerlerken sinsi sinsi annesine güldü. Adnan'a onun istediği olgun genç kadın rolünü oynadı. Annesiyle tartışırken bile Adnan'a kurtuluş bileti gözüyle bakıyordu asla onu sevmedi. Sadece çirkef tarafını baskıladı ilk zamanlarda. Yerini sağlama aldığı an maskesini çıkardı.

21 haziran 2024 01:15

10. bihterin en masum yanı kocasını aldatması olabilir. berbat bir kişiliği var. behlülün yarrağını yiyemeyince çalışanlara bağırıp çağıran, kardeşine iftira atan onu kocasıyla vurmaya çalışan bir tip. bunlar aşkla meşkle açıklanamaz bildiğin kötü.

21 haziran 2024 01:29