bikini bölgesinde epilatör kullanıyor musunuz?

epilatör bikini bölgesinde kullanıldığında tüyleri çoğaltıp sertleştirebilir mi? sadece üst kısmı epilatörle almayı düşünüyorum ama tüyleri çoğaltıp sertleştirmesinden korkuyorum. kollarımda ve bacaklarımda epilatör kullanıyorum böyle bir sıkıntı yaşamadım bikini bölgesinde de öyle olur mu, epilatör kullanan süslüler yazarsa çok makbule geçer

1. Ben de sadece üst bölümü epilatör ile alıyorum süslü. Epilatörler cımbızlama yöntemi ile tüy aldığı için herhangi bir çoğalma yapmıyor. Ancak tabii ki canınızı çok acıtıyor. Ağda bir anda bittiği için şok gibi oluyor ama bu uzun süren bir acı

29 ocak 2019 22:48

2. Ben üst kısmını ağlayarak yapıyorum bazen ve sonrası hep batik hep pişmanlık yani tavsiye etmem ama herkesin cildi farklı tabi ki, bir arkadaşım da tamamen epilatorle alıyor alışmış artık mesela

29 ocak 2019 23:10

3. hayır, kökünden alma yöntemi tüyleri çoğaltıp sertleştirmez. fakat ben o bölgede kesinlikle acısına katlanamıyorum. koltukaltı hiç yani...

30 ocak 2019 05:47

4. EPİLATÖRÜN BENiM İÇİN GENiTALDE JİLETTEN FARKI OLMADI. acı, vahşet ve kan. koltukaltımı alıştırdım ama genital olmuyor be süslü. dudak kısmı imkansız ama üst kısmı da acıtıyor. çoğaltmıyor ama bence yine sert çıkıyor o acıya değmez. ağda inan daha az acıtıyor. kollarımda ve bacaklarımda bende epilatör kullanıyorum ama genitalde epilatör tahriş ediyor çok. bir de çok uzun sürmüyor tekrardan çıkması çünkü bazı süslünün dediği gibi kırarak alıyor çoğunlukla.

30 ocak 2019 05:59