bikini/genital bölgede kistik sivilceler?

bir tanesi yaklaşık iki aydır var ve sıktığımda içinden çok az bir irin çıkıyor asla külmüyır veya rahstlamıyor bir diğeri ise kilot izinin hemen yanında baya büyük bir şey içerde sıkılmıyor kabartı gibi ucu yok. bir iki tane de popomda var. bunların nedeni nedir nasıl geçer yaşayan var mı doktora gitmem gerekiyorsa hangi bölümüme gitmeliyim bilgilendirme yaparsanız çok yardımcı olmuş olursunuz teşekkürler🤷🏻‍♀️🥺🤦🏻‍♀️

1. Bende de hep oluyor kendi kendine geçiyor bitanesi 1 senedir var mesela bezelye büyüklüğünde

24 ağustos 2019 10:11

2. Bence olmamalı yani beni korkutuyor hiç bitmeyen kistik sivilceler

24 ağustos 2019 10:20

3. Kulları yanlış almaktan ötürü oluyor diye biliyorum. Arkadaşımda da sık sık olurdu, lazer yaptırdıktan sonra doktor bazılarını delip içlerinden kıl falan çıkardı.

24 ağustos 2019 10:21

4. Muhtemelen folikülit olabilir. Biraz ilerlediğinde acı ağrı yapabiliyor. Jinekoloğa gidin derim.

24 ağustos 2019 10:21

5. her şey olabilir regl öncesi hormonal de olabilir kıl kökü iltihabı da. hijyenik olmamaktan bile olabilir. külot seçimi temizlik alışkanlıkları yanlış temizleyici kullanımı vsvs

24 ağustos 2019 10:24

6. bende ıslak bikini ile oturduğum zaman oluyor genelde

24 ağustos 2019 10:46

7. Benim mekanını belirleyen bir tane var, her ay reglden 3 gün önce çıkar. Ellerseniz büyür, ellemezseniz kendiliğinden geçecektir. Çinkolu kremlerle popo ve külot lastiği kısmındakilerin geçmesini destekleyebilirsiniz.

24 ağustos 2019 11:06

8. Benim koltuk altımda cıktı bunlardan çok sancılı bir süreçti doktor böyle şeylerin disardan içeri girdiğini söyledi o yüzden kıllarınızı alırken daha ozenli ve hijyenik davranın bence

24 ağustos 2019 15:09

9. Her ay ağdaya gitmeye çalışıyorum gidemezsem de ağda yapıyorum evde ama o bölgelere değdirmiyorum ordaki kılları cımbız ile alıyorum herhangi temizleme jeli de kullanmıyorum gerçekten sivilce tedavisi gördüm sırtım yüzüm gerdanımdakiler geçti ama bu popodakiler ve kasıktakiler çok tekrar ediyor... jinekolojiden randevu alayım dediğiniz gibi umarım bir çaresi bulunur çünkü bazen çok canımı yakıyor

24 ağustos 2019 22:18