bimcell kullanan var mı her yerde çekiyor mu interneti falan nasıl memnun musunuz hattımı taşımayı düşünüyorum da ?

1. Bi de sabah başvursam ne zaman bimcele geçmiş olurum ne kadar sürer

17 mart 2021 01:37

2. bir arkadaşım kullanıyordu yanlış bilmiyorsam türk telekom altyapısıyla çalışıyormuş, turkcell kadar iyi değil ama normal her yerde çekiyordu

17 mart 2021 01:43

3. Yıllardır turkceldim yaklaşık 1 buçuk yıldır bimcelim. Böyle güzel bir şey olabilir mi ya

Çok iyi çekiyor. Dağın başına çıkmazsanız her yerde köyde bile çekiyor. Fiyatları ucuz. Hemen ücretsiz taşıyabilirsiniz. Yaklaşık 2-3 gün taşıması sürüyor. O sırada eski hattı kullanabiliyorsunuz kısa bir süre. Ha bi de bimde turkcel de çekmiyor :) kasiyerler telefona bakmasın diye marketlerde yalıtım oluyor genelde. Bimde hiçbir zaman telefonum çekmedi

17 mart 2021 07:04

4. Turkcell kullananlar iyi hizmet almayı tercih ettiği için keriz mi oldu şimdi.d arkadaşım kullanıyor hiç doğru düzgün çekmşyor

17 mart 2021 10:13

5. Ben üç dört senedir kullanıyorum. Şehir içinde her hat gibi iyi çekiyor. Şehir dışında yollarda da çekiyor sadece köy arazilerde çekmiyor.oralarda sadece turkcell çekiyor. Onun dışında İnternet hızı kablosuz gibi farkı yok. Yavaş değil. Ben memnunum şu an dakikası smsi 4 GB İnterneti 23 lira ödüyorum. Öğrenci olduğum için çok işime yarıyor. Türk telekom servislerini kullanıyor zaten.

17 mart 2021 11:26

6. Ben de memnunum çekmedigi hic olmadi fiyati da gayet makul zaten o yuzden gecmistim benimki 2 gune acilmisti tavsiye ederim.

17 mart 2021 14:08